Audi A4 snimljen bez kamuflaže

Dugo očekivani "audi A4" (B9) konačno je pred nama bez kamuflaže. Špijunski snimak test primerka koji ima prekriven samo znak, govori nam da uskoro možemo očekivati i prve zvanične fotografije.

Dugo očekivani “audi A4” (B9) konačno je pred nama bez kamuflaže. Špijunski snimak test primerka koji ima prekriven samo znak, govori nam da uskoro možemo očekivati i prve zvanične fotografije.

auto magazin prve fotografije audi a4

To što je premijera najavljena za Salon automobila u Frankfurtu koji će se održati u septembru mesecu ne znači da auto nećemo videti dosta pre sajma.

auto magazin prve fotografije audi a4

Dizajn se ne razlikuje previše u odnosu na odlazeći model. Najveće razlike su primetne na zadnjem delu sa elegantnije uklopljenim zadnjim svetlima.

auto magazin prve fotografije audi a4

Kao i u slučaju Mercedesove “C klase” koja po proporcijama dosta podseća na “S klasu”, tako i “audi A4” ima zadnju liniju krova i C stub dizajniran po ugledu na “A8”.

auto magazin prve fotografije audi a4

Možemo da primetimo i nešto duža zadnja vrata, što nam govori da je produženo međuosovinsko rastojanje u cilju poboljšanja komfora putnika na zadnjim sedištima.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring