Auto magazin na prezentaciji Renault Megana IV u Istri

Ekipa Auto magazina nalazi se u Hrvatskoj na probnoj vožnji nove, četvrte generacije "reno megana". Automobile smo preuzeli u Zagrebu i vozili smo ih do Istre po lošem vremenu, upravo po uslovima koji najbolje pokazuju karakter automobila

Jaka kiša i neprijatan vetar tokom vožnje kroz planinske prevoje od Zagreba ka Istri su taman dobrodošli da utvrdimo šta je Reno uradio sa četvrtom generacijom svojeg popularnog modela niže srednje klase “megana”.

Za upoznavanje sa novom generacijom popularnog “renoa” odabrali smo verziju sa manjim turbo dizelom “1,5 dCi” koja je među prodavanijim u Srbiji.

imag3112.jpg

Nakon nekoliko stotina kilometara zaključili smo da je auto u potpunosti drugačiji od prethodne generacije: ozbiljniji, kvalitetniji, ali i mekši i udobniji nego ikada.

Dizajn, ali i ukupni koncept preuzet je od prestižnog SUV-a “espas” što je svakako najbolji kompliment koji može da se pruži jednom hečbeku C segmenta.

Sve utiske sa regionalne promocije “reno megana 4” moćićete da pročitate u februraskom broju Auto magazina, koji će na kioske širom Srbije i regiona stići tokom naredne nedelje.

Srdačan pozdrav iz Rovinja.

imag3109.jpg

 

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring