Auto magazin

Auto magazin na promociji Forda Mustang

Auto magazin na promociji Forda Mustang
26.08.2015.
Kada konji marširaju

Ekipa Auto magazina se upravo vratila sa evropske promocije Forada mustang. Imali smo prilike da razuzdamo svih 421 konja po zanimljivim putevima i krajolicima susedne Mađarske

Protekla dva dana proveli smo uz buku V8 motora! Verujte nam, to je najbolji način da se provede vreme. Leči depresiju, navlači osmeh na lice.

Mustang se vratio, bolji nego ikada! Šesta generacija je izuzetna. Evropski inženjeri su imali prilike da učestvuju u konstrukciji i “mustang” sada nije samo američki “masl kar” već sportski auto koji pored izuzetnih performansi ima i odličan hendling.

Auto magazin ford mustang najava 02

Izuzetni V8 zapremine pet litara razvija 421 KS i zvuči bolje nego što ste ikada mogli da čujete u filmovima. Uz moćni “osmak”, u “mustangu” debituje i četvorocilindrični turbo benzinac od 2,3 litra sa 340 konja. Možda mislite da je ovakav motore nedoličan jednog “mustanga”, ali nije tako.

Vozeći “mustang V8”, poštujući, naravno, saobraćajne propise u Mađarskoj i bezbednost u saobraćaju, potrkali smo se više puta sa kolegama koji su vozili slabiju varijantu. Nikada nismo mogli da postignemo iole primetnu prednost. Očigledno je da u svakodnevnom životu nisu presudne samo sirove konjske snage, već obrtni moment ima veliku ulogu.

Da li je “mustang” naučio da skreće, koliko troši u realnom životu, kako se vozi, da li je udoban i praktičan? Sve to ćete saznati u narednom broju Auto magazina koji će na kioscima biti sredinom septembra.

Auto magazin ford mustang najava 01

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Dali imate i polovne automobile. Opel corsa 3 vrata sa automatskim menjacem. Koja je cena [...]

Kaže se čuvene firma za autopresvlake a niko nije čuo za njih. O presvlakama i [...]

Da li toyota ima neki jeftiniji model N1, na primer yaris ili tako nešto, može [...]

Displej, tj digitalni kokpit ne odaje utisak premiuma, vec naprotiv, deluje jeftino, crna amorfna plasticna [...]

Lep auto.. Kupicu ga [...]

Na zallost,vas komentar je previse u crno-belom maniru. Globalno zagrevanje i energetska efikasnost su,na zalost,i [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad