Auto magazin u novom broju poklanja

Kompanija Freecom i Auto magazin vam poklanjaju "Tough Speaker" blutut zvučnik za slušanje muzike i telefoniranje. Vrlo je zgodan za sve one koji vole da slušaju muziku preko zvučnika a istovremeno imaju mogućnost da obavljaju razgovore, s obzirom da je ugrađen i mikrofon

Dakle, ako još uvek niste nabavili hends-fri za telefoniranje u automobilu, ovaj zvučnik je pravo rešenje. Zvučnik na sebi ima ugrađen vakuum, pa lako može da se zalepi za staklo tokom vožnje, bez potrebe za posebnim držačem.

Vreme neprekidnog slušanja muzike je 30 sati sa jednim punjenjem koje se obavlja preko USB priključka. Prednost “Freecom Tough Speaker” zvučnika u odnosu na druge slične je u tome što je u potpunosti vodootporan. Testiran je na dubini od jednog metra u trajanju od 30 minuta.

Da bi ste bili u prilici da dobijete Freecom zvučnik, potrebno je da popunite kupon koji se nalazi u junskom broju Auto magazina i pošaljete ga na našu adresu najkasnije do utorka 14. jula. Ime dobitnika objavićemo u julskom izdanju časopisa. Srećno!

magazinauto.com-juni

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring