Automechanika Frankfurt 2021: Novi Digital Plus format

1

Ovogodišnje izdanje sajma Automechanika Frankfurt biće posebno. Po prvi put Automechanika Frankfurt biće organizovana u hibridnom formatu u periodu od 14. do 16. septembra 2021. godine

Automechanika FrankfurtPored tradicionalnog izlaganja na sajmu, fokus Automechanike Frankfurt 2021 biće na digitalnom umrežavanju i povezivanju učesnika.

Izlagači koji neće biti u mogućnosti da u Frankfurtu predstave svoje proizvode moći će to da učine uz pomoć digitalne platforme. Isto će se odnositi i na posetioce, koji će imati mogućnost da iz udobnosti svog doma ili kancelarije stupe u kontakt sa svim relevantnim kompanijama iz celog sveta.

Platforma će omogućiti učešće na pratećim događajima i konferencijama, direktnu komunikaciju između zainteresovanih učesnika i izlagača, planiranje i ugovaranje sastanaka, kao i mnoge druge opcije koje će olakšati i vaše učešće učiniti još uspešnijim na sajmu Automechanika Digital Plus.

Automechanika Frankfurt
Messe Frankfurt Exhibition GmbH – Jens Leibchen

Bogat prateći program pomoći će vam da unapredite svoje znanje, da se povežete sa stručnjacima i da ispratite sve inovacije. Posebno ističemo:

  • Automechanika Academy – Ova predavanja, seminari i obuke održavaju se u okviru sajma i jedinstveni su po svojoj dubini i širini
  • Tomorrow’s Service & Mobility – autonomna vožnja, mobilnost kao usluga, umreženost, alternativni sistemi vožnje i goriva, inovativne ideje
  • Automechanika Body & Paint World Championships – prvo međunarodno prvenstvo za karoseriju i lakiranje
  • Collision talk – Šta pokreće tržište nadoknada štete pri sudaru. Uzbudljive diskusije o izazovima sa kojima se radionice suočavaju
  • Discover3Dprinting – industrijski 3D printing sve više dobija na značaju. Otkrijte potencijale koje on pruža
  • FUTURE MOBILITY PARK – Kako će mobilnost izgledati sutra? Šta će sve biti moguće? Kakvi sistemi za vožnju će se koristiti i kako će oni uticati na ponašanje u pogledu mobilnosti?
  • Remanufacturing – mnoštvo zanimljivih tema i diskusija na temu remanufakture

Automechanika FrankfurtParalelno sa sajmom Automechanika Frankfurt Digital Plus, održaće se i sajam Hypermotion Frankfurt, posvećen inovativnim rešenjima na polju logistike i mobilnosti sutrašnjice.

I on će biti održan u hibridnom formatu – fizički za sve one učesnike i posetioce koji će biti u mogućnosti da prisustvuju uživo i digitalno za sve izlagače i posetioce širom sveta koji su sprečeni da dođu u Frankfurt i upoznaju se najnovijim rešenjima.

Automechanika Frankfurt
Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Jochen Günter

Važno je spomenuti još dva sajma iz sektora mobilnosti i logistike koji se organizuju pod pokroviteljstvom Messe Frankfurt GmbH u Dubaiju ove godine, a reč je o sajmovima Automechanika Dubai i Hypermotion Dubai.

Nakon godinu dana pauze, izlagačima se nudi mogućnost da svoje najsavremenije proizvode prezentuju na tržištu Srednjeg Istoka, koje ulaže u inovativne tehnologije i nudi velike mogućnosti.

 

Prvi po redu održaće se sajam Hypermotion Dubai, vodeći sajam mobilnosti i inovativnih tehnologija u regionu Srednjeg istoka i Afrike, u periodu od 2. do 4. novembra 2021. godine u Dubaiju.

 

Automechanika Frankfurt

Nakon toga uslediće vodeći sajam automobilske industrije Automechanika Dubai koji je planiran da se održi u tradicionalnom obliku od 14. do 16. decembra ove godine.  Strateški lociran sajam 2019. godine ugostio je oko 33.000 posetilaca i preko 1.900 izlagača.

 

Automechanika FrankfurtNe treba izostaviti ni Automechaniku Istanbul, koja će ove godine biti održana od 18. do 21. novembra 2021. godine. Vodeći sajam automobilske industrije je 2019. godine ostvario rekordne vrednosti sa skoro 49.000 posetilaca i 1.400 izlagača širom sveta.

Uprkos pandemiji očekivanja su da će i ovogodišnji sajam koji će se održati u hibridnom formatu, ugostiti nekoliko desetina hiljada posetilaca i izlagača na Bosforu.

 

Zbog nemogućnosti održavanja sajma u mnogo većem obimu, Automechanika Frankfurt je spremna da sledeće godine ponovo okupi sve svoje izlagače i posetioce širom sveta u novom terminu od 13. do 17. septembra 2022. godine.

Najnovije informacije o sajmu Automechanika Frankfurt i pratećem programu, kao i informacije o ulaznicama i putnim aranžmanima, možete naći na zvaničnom sajtu sajma:

www.automechanika.messefrankfurt.com

Automechanika Frankfurt
Messe Frankfurt Exhibition GmbH – Petra Welzel

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring