Besplatna zamena antifriza u Panteru

Panter je rešio da obraduje sve svoje klijente tako što je obezbedio besplatnu zamenu antifriza koji je kupljen u jednoj od njihovih prodavnica rezervnih delova

Lanac prodavnica auto-delova i servis za vozila francuskih proizvođača, Panter, omogućio je svim klijentima da besplatno zamene antifriz u beogradskom servisu u Ulici Dimitrija Tucovića 155.

Jedini uslov je da antifriz bude kupljen u Panterovoj prodavnici koje se nalaze na četiri mesta u gradu. Prva je u okviru samog servisa, a ostale su u Novom Beogradu, Zemunu i Žarkovu.

panter rezervni delovi, pežo, peugeot, citroen, francuska vozila, servis, beograd, žarkovo, novi beograd, dimitrija tucovića, zemun ugrinovačka

Mi izdvajamo veoma kvalitetan G12 antifriz (crveni) marke Valeo, koji u Panteru košta 480 dinara za litar i menja se na pet godina. Osim toga, ovde možete da nabavite sve delove za “francuze”, kao i da ih ugradite u servisu po najpovoljnijim cenama.

Adrese prodavnica i kontakte Pantera možete pronaći na njihovoj internet stranici www.panter.rs.

auto magazin peugeot pezo panter rezervni delovi auto servis za francuze
Servis i prodavnica rezervnih delova u Ulici Dimitrija Tucovića 155 u Beogradu

2 KOMENTARA

    • Upravo smo kontaktirali Panter. Moguće je da se greškom desilo da zaposleni koji se javio na telefon nije obavešten o akciji besplatne zamene antifriza. Akcija i dalje traje i odnosi se samo na antifriz koji je kupljen kod njih. Naravno, besplatna zamena se takođe obavlja kod njih u servisu u Ulici Dimitrija Tucovića 155. Ukoliko ponovo budete imali problem, slobodno nam se obratite.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring