BG Car Show 2016: Audi

Na štandu Audija, sajamsku premijeru ima limuzina "A4", koja je od nedavno u prodaji na našem tržištu. Cene se kreću od 29.467 evra do 48.003 evra, koliko košta najbogatije opremljeni trolitarski dizelaš sa pogonom na sve točkove i "tiptronik" menjačem.

Bazna verzija “A četvorke” je znatno obogaćena pa stiže sa multifunkcionalnim, kožom obloženim upravljačem, putnim računarom, automatskom “klimom”, električnom parkirnom kočnicom, pokretanjem automobila pritiskom na dugme, senzorima za svetlo i kišu.

Auto magazin bg car show 2016Obezbeđeni su veliki popusti na “A6” i “Q5“ koji iznose 13, odnosno deset hiljada evra. “A6“ na sniženju ima dvolitarski turbo-dizel motor od 190 KS i pored sportskog “S lajn” paketa, ima i “kvatro” pogon na sve točkove i “S tronik” automatski sedmostepeni menjač.

“Q5” takođe ima “S lajn” paket dodatno obogaćen petokrakim alu felnama od 19 inča, sportskim prednjim sedištima sa elektro podesivom lumbalnom podrškom, sportskim ogibljenjem, dekorativnim umecima u unutrašnjosti i spoljašnosti automobila. “Q5” se nudi i sa “biznis” paketom čije je cena takođe snižena.

 

2 KOMENTARA

  1. Bogami fino je prošao Audi kao i ostali luksuzniji brendovi, na ovogodišnjem sajmu što se tiče prodaje automobila… S obzirom da je u pitanju sajam u Beogradu.

  2. Nekada je zaista mogao da se iskoristi sajam i da se kupi nešto sa dobrim popustom. Sada jako teško. Mene zanima koliko koštaju delovi za te automobile, a koliko vidim ovde, nisu baš jeftini

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Prethodni tekst
Sledeći tekst

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring