BG Car Show 2016: Opel

Opel će prikazati svoju celokupnu bogatu gamu, zajedno sa komercijalnim programom, ali svakako će najviše pažnje posetilaca privući premijera nove "astre“, koja je tek nedavno startovala sa prodajom u našoj zemlji.

Početna cena nove “astre“ sa 1,4 benzinskim motorom i “selekšn“ paketom opreme je 13.400 evra. Ostatak Opelove game prodavaće se po sajamskim uslovima, a popusti će trajati do kraja marta. Na primer, “korsa“ sa troja vrata, 1,2 benzinskim motorom i osnovinim paketom opreme košta 10.449 evra, dok je petovrata verzija 500 evra skuplja. “Astra sedan“ sa 1,6 benzincem od 115 KS ima cenu od 12.667 evra ili mesečnu ratu od 127 evra.

Auto magazin bg car show 2016

Obezbeđeno je i beskamatno finansiranje na period od 36 meseci u vrednosti do 7.000 evra za modele “adam“, “korsa“, “meriva“ i za “astru sedan”, kao i do 10 hiljda evra za “moku“, “zafiru turer“ i  “insigniju“.  Uz Opel finansiranje kupci dobijaju mogućnost dužeg perioda otplate uz kamatnu stopu od 1,88 posto na četiri odnosno 2,88 procenata na pet godina.

Okupljanje novinara na BG Car Show-u počelo je upravo kod Opela, a dobre domaćice i domaćini očigledno znaju kako da probude pospane i gladne novinare. Priredili su nam pravi nemački doručak sa belim kobasicama i sjajnim domaćim kraft pivom.

Auto magazin bg car show 2016

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring