Auto magazin na facebooktwitter
Something went wrong with the connection!

Auto magazin

Bosch organizovao dan kompanije na FON-u

Bosch organizovao dan kompanije na FON-u
17.01.2018.

Bosch je prvi put u okviru Bosch dana gostovao na Fakultetu organizacionih nauka, kada je za studente organizovana studija slučaja.

“Bosch i dalje nastavlja sa razvojem u Srbiji, a poslednje dve godine u fokusu je razvoj IT usluga za Bosch Grupu globalno.

Planiramo da se u narednom periodu pozicioniramo kao IT poslodavac u zemlji. Ulaganja u obuke zaposlenih su među najvišim u Srbiji“, kaže Jovanka Jovanović, generalna direktorka kompanije Bosch u Srbiji.

Predavači su zaposleni kompanije koji predstavljaju svoje karijerne puteve, jer su većinom upravo sa fakulteta na kojima gostuju.

Bosch dani obuhvataju osim predavanja i rešavanje studije slučaja u vidu interaktivne radionice za studente.

Bosch kroz integraciju ova dva različita pristupa želi da mlade profesionalce informiše i motiviše ih u traženju poslovnih prilika u kompaniji.

auto magazin srbija bosch fon studenti

Bosch se zbližava sa digitalnim generacijama

Istovremeno, komunicirajući neformalno sa studentima kroz ove događaje, Bosch dopire do milenijalsa koji su danas najveći ambasadori digitalne ere.

Dani kompanije su jedan od načina informisanja mladih o prilikama zapošljavanja u kompaniji, ali isto tako dobra prilika za utvrđivanje praktičnih znanja stečenih na fakultetu.

U Bosch-u je već angažovan veliki broj IT diplomaca kojima je to ujedno postalo i prvo radno mesto nakon obavljene studentske prakse.

Želimo da mladi diplomci znanje stečeno na fakultetu primenjuju u svakodnevnom radu doprinoseći inicijativama i idejama koje su potrebne inovativnoj kompaniji kao što je Bosch.

Kompanija trenutno zapošljava više od 1.500 saradnika u Srbiji, ovaj broj je utrostručen za manje od tri godine, a očekuje se da će i dalje rasti.

Bosch želi da svoje snage usmeri na mlade IT profesionalce jer intenzivno ulaže u razvoj ICT odeljenja u Srbiji i podržava projekte iz sfere programiranja, elektronike i IT-a.

auto magazin srbija bosch fon studenti

U 2015. godini kompanija je u Srbiji otvorila dva nova IT odeljenja koja pružaju podršku poslovnim divizijama Mobility Solutions (Automotive) i Električni Ručni Alati i koja kontinuirano šire asortiman svojih usluga, te je potreba za IT profesionalcima u porastu.

Bosch dani su već održani uspešno na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu u oktobru i Mašinskom fakultetu i Saobraćajnom fakultetu u Beogradu tokom novembra.

Kompanija je ovom prilikom predstavila program praksi i otvorene pozicije na koje su studenti pozvani da se prijave.

Sve grupe studenata koje su pobedile u studijama slučaja kao nagradu su dobile posetu fabrici u Pećincima, najvećoj Bosch fabrici za proizvodnju sistema brisača u Evropi.

auto magazin srbija bosch fon studenti

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Ako se pogleda statistika koliko vozila se zapalilo, i to samo od sebe, Tesla bi [...]

Hteo bi da radim torziju na peugeot 206 xs, interesuje me cena i dal [...]

Interesujeme jaris hibrid 15litar motor kolikoce kostati dobijlse sunvencija I koliko Kosta za kes [...]

Prelepi, kao i do sada! [...]

Pozdrav ne radi mi zadnja vuca audi a 3 2014 god qwattro koji moze biti [...]

Bolji je Opel Grandland 2.2 disel 177 ps [...]

<div id="ww_0a297e38183ee" v='1.3' loc='id' a='{"t":"horizontal","lang":"sr","sl_lpl":1,"ids":["wl3033"],"font":"Arial","sl_ics":"one_a","sl_sot":"celsius","cl_bkg":"#0288D1","cl_font":"#FFFFFF","cl_cloud":"#FFFFFF","cl_persp":"#FFFFFF","cl_sun":"#FFC107","cl_moon":"#FFC107","cl_thund":"#FF5722"}'>Weather Data Source: <a href="https://belgrad.wetter-heute.org/" id="ww_0a297e38183ee_u" target="_blank">das wetter heute in Belgrad</a></div><script async src="https://app1.weatherwidget.org/js/?id=ww_0a297e38183ee"></script>

Preuzmite Auto magazin za android