Budućnost Opel dizajna: GT X Experimental

Opel GT X Experimental je koncept koji pokazuje ne samo kako će izgledati buduća generacija Opelovih krosovera, već ozbiljno nagoveštava i elektrifikaciju

Opel je otrkio budućnost razvoja dizajna svojih modela. GT X Experimental je auto koji svojim konceptom kupe-krosovera spaja nekoliko klasa u jednu.

Plan kompanije je da 40 posto svih prodatih modela u 2021. godini bude SUV.

Auto magazin Srbija Opel GT X Experimental

S obzirom da je dužina ovog koncepta 4063 milimetra, izvesno je da će ovo biti zanimljiv uvod u konstruisanje krosovera B segmenta, odnosno na platformi buduće nove Corse.

Auto magazin Srbija Opel GT X Experimental

Naravno, kaoi svaki koncept, pokreće ga elektro-motor sa litijumskom baterijom sledeće generacije kapaciteta 50 kWh.

Auto magazin Srbija Opel GT X Experimental

Zanimljiv je i povratak na zadnja vrata sa kontra otvaranjem, baš kao kod Opel Merive. Očigledno je da su Nemci uspeli da ubede Francuze da sa takvim konceptom nisu imali problema, već da se pokazao vrlo efikasnim i praktičnim.

Auto magazin Srbija Opel GT X ExperimentalAuto magazin Srbija Opel GT X ExperimentalAuto magazin Srbija Opel GT X ExperimentalAuto magazin Srbija Opel GT X ExperimentalAuto magazin Srbija Opel GT X ExperimentalAuto magazin Srbija Opel GT X ExperimentalAuto magazin Srbija Opel GT X ExperimentalAuto magazin Srbija Opel GT X Experimental

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring