Cirada protiv grada

Zaštitite svoj automobil dok ne bude kasno

Letnje nevreme postalo je nepredvidivo i izuzetno rizično i po automobile. Prošlogodišnji, ali i grad koji pada ove godine napravio je brojna oštećenja na automobilima, a lim na krovu, stakla pa i bočne strane automobila stradali su do te mere da je popravka gotovo nemoguća.

Iako postoji način ispravljanja udubljenja prouzrokovanih gradonosnim padavinama, najbolje je problem sprečiti na vreme, a pravi način za to je prekrivanje vozila specijalnim ciradama koji štite od grada. Ove postavljene i gumirane zaštine navlake lako se montiraju, imaju kopče za sigurno vezivanje, i mogu se nabaviti u različitim veličinama u zavisnosti od dimenzija vozila.

Poseduju i fluoroscentne trake što ih čini vidljivim, obezbeđena je i platnena torba za pakovanje i čuvanje, a postavlja se za samo nekoliko minuta. Naravno, pružaju zaštitu i od drugih vremenskih neprilika, kao što su kiša, sneg, ali i UV zračenje i prljavštine i namernih oštećenja.

Osim zaštitnih cirade protiv grada, u ponudi su i klasične cerade, kao i čitav niz podnih prostirki za automobil – od gumenih do tepih patosnica za sve marke autombila, što vam pomaže da sačuvate i opremite svoje vozilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Informacije o cenama i načinu poručivanja cirada, kao i prateće opreme možete dobiti od prodavca, novosadske firme Unišop, ili na internet sajtu unishop.rs, kao i telefon na 069/498-4334 i 069/125-8557.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring