Auto magazin

Dacia Jogger dostupan od 13.390 evra!

Dacia Jogger dostupan od 13.390 evra!
02.12.2021.

Dacia Jogger je dostupan za poručivanje i u Srbiji! To je najnoviji model rumunskog brenda pod okriljem Renaulta koji je zapravo karavan verzija Sandera Stepway.

Karakteriše ga povećanje odstojanje od tla koje iznosi 201 mm, dakle, kao kod SUV modela. Drugim rečima, moći će da zadovolji potrebe i onih koji silaze van asfalta, a žele auto sa obiljem prostora.

Osim ogromnog prtljažnika, Dacia Jogger može da se pohvali i činjenicom da ima sedam sedišta. Treći red nije standard, već se doplaćuje 700 evra.

Dacia Jogger

Kao i u slučaju Sandera i Logana, neće biti dizel motora, već će se gama svoditi na 1,0 turbo-benzinski agregat sa dva nivoa snage – od 100 i 110 konja.

Prva varijanta dolazi sa fabrički ugrađenim uređajem za pogon na tečni naftni gas, a druga je sa čisto benzinskim agregatom, ali sa direktnim ubrizgavanjem benzina.

Interesantno je da je u cenu najjeftinije verzije Dacie Jogger uračunat i TNG uređaj, za koji je inače kod Sandera potrebno doplatiti 700 evra.

Dacia Jogger

U ponudi su tri paketa opreme. Čak i bazni ima automatsko kočenje, kao i SOS dugme za hitne pozive. Na žalost, nema “klimu”, već je za nju potrebno doplatiti 400 evra.

Zato treći po redu paket ima automatsku “klimu”, alu-felne i ključ-karticu za beskontaktno otključavanje i startovanje motora. Multimedijalni displej dijagonale osam inča se podrazumeva, kao i mogućnost bežičnog povezivanja Android Auto i Apple Car play.

Dacia Jogger

Dacia Jogger baš kao i Sandero Stepway ima modularne krovne nosače koji se po potrebi mogu rotirati za 90 stepeni, tako da ne morate posebno da ih kupujete ako želite da okačite krovni kofer ili nosače za skije i bicikle.

Na listi dodatne opreme su automatska parkirna, odnosno električna ručna kočnica, kontrola mrtvog ugla, grejači prednjih sedišta, prednji parking senzori…

Sve detalje vezane za porudžbine možete pronaći na www.dacia.rs. Prvi primerci očekuju se u salonima u martu 2022. godine.

Dacia Jogger

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

U pravu ste. Hvala što nas pažjivo pratite i hvala na ukazanoj grešci! Veliki pozdrav od [...]

"Na primer, osnovna verzija ima mogućnost punjenja samo na AC punjaču, ali ne i na [...]

Prelepo izgleda [...]

Po meni najbolji deo sajma. volim stara retro vozila, smatram da je moderni dizajn previše [...]

Mnogi ih nisu ni koristili, ja licno video na ulicama. Ponekad se pitam cemu zakon [...]

Ovo je masina... [...]

Preuzmite Auto magazin za android