Ekskluzivno: Auto magazin na promociji BMW-a X1

Ekipa auto magazina uputila se u Tirolske Alpe gde će se po specijalno pripremljenim poligonima pod snegom upoznati sa limitima najnovijeg sistema prenosa snage na svim točkovima

Organizator nam je obećao odličnu avanturu i mogućnost da se detaljno upoznamo sa novim modelima. Prezentacija počinje u Minhenu, gde ćemo preuzeti automobile i krenuti u test vožnju ka Austriji.

Na ruti dugoj preko 400 kilometara smenjivaće se auto-put, lokalni putevi, kao i brdske staze, pa ćemo imati prilkie da proverimo kako je BMW podesio ogibljenje i prilagodio motor sa transmisijom.

Auto magazin BMW X1

Kao i uvek, imaćemo priliku da menjamo automobile, a u ponudi su benzinske i dizel varijante sa ručnim i automatskim menjačem.

Drugi dan testiranja rezervisan je za vožnju po snežnim poligonima u prisustvu BMW-ovih stručnjaka. Ideja je da se uverimo u efikasnost novog “xDrajv” pogona, kao i spremnost novog “BMW-a X1” da se uhvati u koštac sa teškim uslovima za vožnju.

Detaljan prikaz novog automobila, kao i naše avanture imaćete priliku da pročitate u novom, martovskom broju Auto magazina koji će se na kioscima pojaviti sredinom meseca, pred početak Salona automobila u Beogradu.

Auto magazin BMW X1

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring