Auto magazin

EKSKLUZIVNO: nova Škoda Octavia

EKSKLUZIVNO: nova Škoda Octavia
19.03.2017.

Povod je opet više nego važan – promocija nove “oktavije”, modela koji je poznat i priznat. Ovoga puta mesto okupljanja bio je Porto, drevni grad na severu države na krajnjem zapadu Evrope. Rano proleće, kiša pa sunce, pa ponovo oblaci koji stižu sa Atlantika, bila su pozornica za prvu vožnju jednog od najpopularnijih Škodinih automobila. Novinari “Auto magazina”, inače jedini novinari iz Srbije na ovom prestižnom testiranju, kao gosti AutoČačka na ovoj automobilskoj premijeri, stigli su u Porto dan pre zakazanih test vožnji, što je bilo dovoljno da se upoznaju sa lepotama tog grada, drugog po veličini u Portugaliji.

Zato vam preporučujemo da se spustite do obale reke Duro, i šetališta načičkanih podrumima čuvenog vina koje nosi ime po gradu; svakako popijte čašicu porta, uz pogled na turističke galije koje voze do ušća u Atlantik. Obiđite i gradsku katedralu, kao i crkvu Klerižos, sa fasadom od glaziranih pločica, kakvih je puno u ovom delu sveta.

Auto-magazin_Octavia2

Dan posvećen probnim vožnjama započeo je kratkim brifingom i uvodnim napomenama o unapređenim karakteristikama “oktavije”. Više prostora, nova maska sa razdvojenim farovima, šira gama motora, novi infotejnment sistem – samo su neke od unapređenja koja stižu sa novom verzijom. Sve ovo, naravno, važi i za karavan verziju poznatu kao “kombi”, ali i za sportski “RS” model.

Komforna, pouzdana na putu, ekonomičnija i tiša, nova “oktavija” svakako predstavlja korak napred u odnosu na prethodni model. AutoČačak je već uvezao prvi kontigent vozila koja će biti ponuđena kupcima već tokom Salona automobila u Beogradu.

Detaljniji tekst o novoj Škodinoj “oktaviji” možete pronaći u najnovijem štampanom izdanju “Auto magazina”.

magazin auto škoda oktavija 2017 magazinauto.com

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Promocije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Не може од бабе девојка, не бива :) [...]

Unutrasnjost izgleda jako dobro. Dugo nisam video auto koji mi je po svim karakteristikama bas [...]

Hehe, ovan sam u horoskopu i ima istine! Hvala na zanimljivoj objavi! [...]

Jedini automobili koji stede u gradu su hibridi, tako da prilikom kupovine samo bi trebalo [...]

Savršeno.....Hvala [...]

Dobro, ali mnogo malo [...]

Preuzmite Auto magazin za android