EKSKLUZIVNO: Vozili smo Mercedes GLA i Audi Sport Quattro

Naredni broj Auto magazina pojaviće se na kioscima početkom marta, a za vas spremamo mnogo iznenađenja!

Na poziv nemačkog Mercedesa, naši novinari, prvi iz Srbije, imali su priliku da testiraju Mercedesov novi mali krosover, model “GLA”. Na svetskoj pretpremijeri u Španiji, izveštači Auto magazina učestvovali su na test vožnjama “mercedesa GLA”, pa će naši čitaoci uskoro imati prilike do pročitaju ekskluzivan izveštaj sa ovog događaja. Detaljan tekst pripremamo već za naredni, martovski broj AM, koji će se u prodaji pojaviti uoči manifestacije BG Car Show.

Takođe, za novi broj najstarijeg srpskog automobilskog magazina, pripremamo ekskluzivnu priču na tridesetogodišnjicu automobilske legende “audija sport kvatro”, kao i niz drugih sadržaja, od kojih izdvajamo reportaže o sajmovima automobila u Ženevi i Beogradu.

[ot-caption title=”Trideset godina audija sport kvatro” url=”http://www.magazinauto.com/wp-content/uploads/2014/02/AM-sport-quattro.jpg”]

U narednom broju očekuje vas i detaljan prikaz svih modela, kao i akcije i popusti koji vas očekuju na predstojećem BG Kar šou. Tu su i testovi novih automobila i zanimljivo poređenje cena novih automobila u Srbiji i zemljana Evrope.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring