Auto magazin

Fiat 500X i 500L u Sport ediciji uskoro na tržištu

Fiat 500X i 500L u Sport ediciji uskoro na tržištu
13.09.2019.

Redizajnirani Fiat 500X u Sport ediciji premijerno je predstavljen u Federalnom tehničkom centru Luiđi Ridolfi (Luigi Ridolfi Federal Technical Centre) u Koverćanu (Coverciano) u Firenci, centru dostignuća za podučavanje, obuku i sport i istorijskom sedištu Fudbalskog saveza Italije (FSI).

auto magazin srbija fiat 500x sportSedište FSI odabrano je kako bi se obeležila 20-godišnja saradnja između brenda Fiat i Federacije, kao i da bi se istakle zajedničke vrednosti koje spajaju novi Fiat 500X Sport i sport uopšte.

auto magazin srbija fiat 500x sport

Nova „perjanica“, najjače verzije obnovljene porodice 500X, nudi bolje performanse zahvaljujući novom motoru FireFly Turbo 1,3 od 150 KS, sa obrtnim momentom od 270 Nm.

Tu je i nova kalibracija upravljačkog mehanizma, točkovi od 19 inča sa gumama visokih performansi i sportskiji izgled.

auto magazin srbija fiat 500x sport

Prilagođeno ogibljenje značajno poboljšava reakcije automobila pri ulasku u krivine, smanjujući podupravljanje za 26%, i preupravljanje, u ekstremnim uslovima, za 17%.

Istovremeno sa premijerom modela 500X Sport, nova Sport verzija modela 500L će takođe imati svoju premijeru: vrhunska verzija modela redizajniranog 2017. godine da bi ponudio više tehnologije i povezanosti modernim porodicama.

auto magazin srbija fiat 500x sport

Standardna oprema uključuje: tempomat, ambijentalno osvetljenje, zadnje parking senzore, automatsku kontrolu klime, senzore za sumrak i kišu i automatski sistem kočenja (Autonomous City Brake).

Informacije i zabava /Infotainment su povereni Uconnect 7-inčnom HD LIVE ekranu osetljivom na dodir sa 7-inčnim DAB digitalnim radiom, predispozicijom za Apple CarPlay i kompatibilnošću sa Android Auto.

auto magazin srbija fiat 500x sport

Nova MY20 ponuda će imati 500L početnu verziju, Mirror, Cross i novi Sport. Detaljnije, 500L Mirror verzija će biti dostupna u svim dvobojnim šemama bojenja – jedina koji će imati srebrni krov – i biće standardno opremljena sa Uconnect 7-inčnim HD LIVE ekranom osetljivim na dodir sa 7-inčnim DAB digitalnim radiom, podrškom za Apple CarPLay i kompatibilnošću sa Android AutoTM.

Prostor je takođe omogućen i za model 500L Cross, koji je sada još bogatiji u standardnom paketu opreme, sa Autonomous City Brake sistemom, zadnjim parking senzorima, automatskom kontrolom klime i senzorima za kišu i sumrak. I na kraju, novi 500L Wagon kompletira i Mirror i Lounge pakete opreme.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Svet

Sli ni tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

prelistaj

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Nažalost kod nas kupovina zimskih guma opterećuje značajno budžet, tako da se one vrlo često [...]

Poštovani, hvala Vam što ste nam javili da navedena web stranica više ne postoji. U [...]

Da li ste proverili na kom sajtu čovek završi kada klikne na link? [...]

Prelep, pogotovo zadnji deo [...]

Svi bi mi da vozimo nova auta ali to danas nije moguće, svako vozi auto [...]

Ne radi mi daljinsko otkljucavanje na audiju A4 b7, a kljuc je dobar. [...]

preuzmite auto magazin za android

Translate magazinauto.com

Preuzmite Auto magazin za android

Translate »