Fiat 500X u predstavi Dynama

London je upriličio događaj tokom kojeg su u centru pažnje bili "fijat 500X" i Dajnamo, poznati mađioničar sa kojim se brend Fiat udružio tokom perioda koja je prethodila lansiranju ovog novog krosovera.

London je upriličio događaj tokom kojeg su u centru pažnje bili “fijat 500X” i Dajnamo, poznati mađioničar sa kojim se brend Fiat udružio tokom perioda koja je prethodila lansiranju ovog novog krosovera.

Za ovu uzbudljivu predstavu odabrana je upečatljiva lokacija: multifunkcionalna arena Koper boks u Olimpijskom parku kraljice Elizabete, istočno od britanske prestonice.

Bez oslanjanja na pomoć posebne scenografije, engleski mađioničar je izašao na praznu pozornicu kako bi oživeo predstavu za koju se pripremao tri godine. Došao je pravi momenat za to, i zajedno sa novim “500X”, Dajnamo je iznenadio hiljadu gostiju pozvanih da prisustvuju ovom događaju.

auto magazin beograd srbija fiat 500x dynamo london

Ovo uzbudljivo veče u Londonu završilo se žurkom uz muzički nastup benda Gorgon siti, koji se sastoji od dva di-džeja iz Londona, Mata i Kaja, koji su postali jedna od perjanica evropske klupske scene.

Ovaj događaj u Londonu označio je kraj turneje „Moć faktora X“, koji je novi “500X” odveo na glavne trgove 74 evropska grada i 602 premijere u prodajnim salonima brenda Fijat širom celog kontinenta.

Zahvaljujući toj inicijativi, javnost je upoznata sa ovim novim vozilom pre nego što je ono debitovalo u prodajnim salonima, što će se u narednom periodu desiti prvo u Italiji, a zatim postepeno i u ostalim zemljama.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring