Fiat dodelio paketiće deci iz hraniteljskih porodica

Šezdeset mališana starosti od jedne do deset godina, koji žive u hraniteljskim porodicama u Kragujevcu i okolini, dobilo je danas novogodišnje paketiće od kompanije Fijat Automobili Srbija, koji su im uručeni u fabrici FAS u Kragujevcu

Šezdeset mališana starosti od jedne do deset godina, koji žive u hraniteljskim porodicama u Kragujevcu i okolini, dobilo je danas novogodišnje paketiće od kompanije Fijat Automobili Srbija, koji su im uručeni u fabrici FAS u Kragujevcu. U akciji koja je sprovedena u saradnji sa Centrom za porodični smeštaj i usvojenje Kragujevac, organizovan je zabavni program, sa mađioničarem, klovnom i mnogo balona, tako da su deca provela jedan nezaboravan dan, koji će im dugo ostati u lepom sećanju.

 

Fijat je poklone namenio deci iz hraniteljskih porodica
Fijat je poklone namenio deci iz hraniteljskih porodica

 

Kao društveno odgovorna kompanija i neodvojivi deo Kragujevca, želeli smo da ulepšamo praznične dane ovim mališanima i izuzetno mi je drago što smo u tome i uspeli. Želim ovom prilikom posebno da se zahvalim Centru za porodični smeštaj i usvojenje Kragujevac i nadam se da će u budućnosti biti prilike da ponovo sarađujemo. U FAS-u, pored naših preko tri hiljade zaposlenih, veoma nam je važno kako žive i kako se osećaju i drugi naši sugrađani, pošto je zdrava i sređena sredina veoma važna za uspeh našeg poslovanja i harmoničan razvoj – istakao je Frančesko Čanča, direktor fabrike FAS.

 Dodela poklona

 

Inače, u okviru fabrike i pogona FAS-a, već tradicionalno se organizuje “Porodični dan“ za sve zaposlene u kompaniji, kada tokom osam sati deca i njihovi roditelji imaju jedinstvenu priliku da obiđu fabriku i kada se za najmlađe organizuje različiti zabavni sadržaji. Organizovanjem “Porodičnog dana”, kompanija Fijat Automobili Srbija nastoji da zaposlenima omogući da provedu kvalitetno i bezbrižno vreme u krugu svoje porodice.

Pored toga, tokom proteklog letnjeg raspusta, dečaci i devojčice su imali priliku da borave u fabrici zajedno sa svojim roditeljima, i uživaju u interaktivnim pozorišnim predstavama, kreativnim lutkarskim i slikarskim radionicama, sportskim i drugim aktivnostima, koje su trajale pet nedelja.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring