Auto magazin

Finalne pripreme za Beogradski sajam automobila

Finalne pripreme za Beogradski sajam automobila
12.03.2019.

Međunarodni salon automobila, najugledniji i najstariji regionalni događaj u sektoru automobilske industrije, ove godine se održava od 22. do 31. marta.

Prema najavama, očekuje se da izložbeni prostor Beogradskog sajma primi više od 400 izlagača, proizvođača, uvoznika, predstavnika ili distributera najpoznatijih automobilskih brendova, iz tridesetak zemalja sveta.

Pored automobila, motocikala, lakih dostavnih vozila, posetioci će moći da se upoznaju i sa i ponudom prateće industrije, garažno-servisne opreme, kao i onim što nude banke, lizing kompanije i osiguravajuća društva.

sajam automobila 2017

Dodatnu intrigu predstavlja činjenica da se legendarni Ženevski salon automobila zatvara samo pet dana pre otvaranja Beogradskog, prosleđujući mu i neka globalna pitanja aktuelnog auto i moto sveta, ali i deo njegovog sjaja, ekskluziviteta, potencijalnih postpremijera i inovacija.

Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme “Motopassion”, koji se ove godine održava 13. put, i u istom terminu sa Salonom automobila, ponudiće širok spektar svetskih moto brendova, uključujući takođe brojne premijere i nove modele motocikala, ATV vozila, skutera i opreme za vozila i vozače.

sajam automobila 2017

Tradicionalno, ovaj sajamski događaj obiluje dodatnim informativnim, edukativno-obrazovnim, zabavnim, takmičarskim i nagradnim sadržajima najšireg spektra.

Izbor “automobila godine” u različitim kategorijama, “eko automobila”, “izbor za miss”, “porodični dan” i druge manifestacije samo su deo sajamskih dešavanja.

Za naredno broj Auto magazina, koji izlazi neposredno uoči Sajma, pripremamo detaljan izveštaj o izlagačima, novim modelima, kao i popustima i povoljnostima koji će važiti tokom ove manifestacije.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Sli ni tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Potrošnja navedena u tekstu je naša - po putnom računaru, a potrošnja navedena u tabeli [...]

Prelepo izgleda. P.s. da li je potrosnja, zvanična od proizvođača. Nešto je nerealno niska. [...]

Gute Arbeit. Danke. [...]

Nikola, delim misljenje koje ste izneli u Vasem komentaru. Srećni sam vlasnik ovog vozila od [...]

Masovna ulazak električnih automobila po swvemu sudeće ne može da se zaustavi. Naftni lobi se [...]

Odlična vest za ljubitelje BMW vozila. [...]

Preuzmite Auto magazin za android