Auto magazin

Genius DVR-HD568

Genius DVR-HD568
27.06.2014.

Kao i druge kamere za vozila iz Geniusovog portfolija, “DVR-HD568” je namenjena snimanju uslova vožnje na putu ili kao pomoć pri nadzoru kretanja vozila, a može se koristiti i za sigurnosne namene. Mogu je koristiti profesionalni vozači i oni koji provode puno vremena na putevima.

Nova kamera je naslednik modela “DVR-HD565”, a za razliku od prethodnika, nudi za 20 stepeni veći ugao pokrivanja. Horizontalni ugao od 140 stepeni više je nego dovoljan za sveobuhvatni pregled puta i situacije ispred vozila i osigurava da na snimku apsolutno ništa neće promaći.

DVR-FHD568-12

Korisnici imaju mogućnost snimanja videozapisa u Full HD rezoluciji od 1920×1080 piksela uz 30 frejmova po sekundi ili rezoluciji od 1280×720 piksela uz 60 frejmova u sekundi. Kvalitet snimka obezbeđuje objektiv fiksnog otvora blende f/2,4, zaštićen četveroslojnim staklom. Visokokvalitetan 1/2,7“ CMOS senzor omogućava jasan snimak čak i u uslovima slabijeg osvetljenja ili u noćnoj vožnji, a podrška za HDR omogućava snimanje u visokom kontrastu sa realnim bojama.

DVR-FHD568-11

Snimljeni videozapisi se mogu pregledavati preko ugrađenog 2,4-inčnog LCD ekrana ili se mogu prebaciti putem USB-a na računar, a moguće ih je gledati i na televizoru preko opcionalnog HDMI kabla.

Kamera se postavlja sa unutrašnje strane prednjeg stakla ili na upravljačku konzolu kako bi snimila sve što se događa ispred vozila. Zahvaljujući malim dimenzijama, ne ometa vidno polje vozača. Videozapis može poslužiti u nadzorne svrhe ili za rekonstrukciju pojedinih saobraćajnih događaja u slučaju potrebe.

DVR-FHD568-08

Snimak se skladišti na SD karticu – podržani su kapaciteti do 32 GB, što omogućava višesatno snimanje bez prekida. U slučaju da se kartica u potpunosti popuni video materijalom, kamera automatski briše najstarije snimke i nastavlja sa snimanjem bez potrebe za intervencijom korisnika.

Preporučena maloprodajna cena kamere iznosi oko 13500 dinara.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Lifestyle

Slični tekstovi

1 komentar

  1. Jovica
    Jovica March 03, 20:18

    svidja mi se ova kamera i zeleo bih da narucim jednu..Da li jos uvek imate na
    lageru i da li saljete na teritoriji Kosova?

    Reply to this comment

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

O Miodragu mogu samo da kažem da je genije kada su u pitanju uređaji na [...]

Škoda ima puno zanimljivih i korisnik rešenja. Sjajno izgleda onaj poklopac za vetrobansku tečnost. Jedino [...]

Skoro niko leti ne iznajmljuje vozilo ukoliko nema klimu. Važi i za mala i za [...]

Imam Alfa romeo 166 2.4 restajling pali mi se lapica motora , a u vožnji [...]

U pravu ste. Hvala što nas pažjivo pratite i hvala na ukazanoj grešci! Veliki pozdrav od [...]

"Na primer, osnovna verzija ima mogućnost punjenja samo na AC punjaču, ali ne i na [...]

Preuzmite Auto magazin za android