Ekskluziva u novom broju Auto magazina!

U novom broju Auto magazina pripremili smo vam dve prave ekskluzive. Za vas smo vozili dva najpopularnija sportska automobila svih vremena, BMW M3 i M4, kao i novi super-auto kompanije Lamborgini, ekskluzivni "hurakan".

Pored ove dve ekskluzive, u novom, 71 broju Auto magazina možete da pročitate testove “VW pola” sa 1,2 TSI motorom, “škode rapid spejsbek” sa najjačim dizel motorom u ponudi i najjeftinijim paketom opreme, “honde CR-V” sa novim malolitražnim motorom od 1,6 litara, kao i test “tojote jaris 1,33”.

Lp_610-4_WS_white031

U novom broju čitajte i izveštaje sa svetskih premijera “forda tranzit kurir” i “skanije R 580 LA”. Tu je i detaljan izveštaj sa prezentacije Monro i Voker uređaja koji je održan na stazi Vairano u Italiji.

2 KOMENTARA

  • Poštovani Marko,

   mi smo previše ozbiljna redakcija da bismo se “kitili tuđim perijem”, kako vi to kažete. Pretpostavljam da ste upoznati sa strogim zakonom o autorskim pravima koja bi sankcionisala svaku vrstu zloupotrebe.

   Probnim vožnjama BMW-a i Lamborghinija prisustvovao je naš kolega Matt Davis, uredno potpisan i sa fotografijom koju želite.

   Siguran sam da će vam se dopasti ove dve rubrike, kao i sve ostale u štampanom izdanju našeg časopisa.

   Srdačan pozdrav

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Prethodni tekst
Sledeći tekst

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring