Auto magazin

Genius Traveler 9000LS

Genius Traveler 9000LS
30.06.2014.
Miš za tepih, staklo...

Najnoviji u nizu Geniusovih miševa koji koristi DarkEye laserski senzor, Traveler 9000LS idealan je za sve one koji ne biraju mesto i vreme na kojem će uključiti notebook – nova tehnologija omogućava pouzdan i precizan rad ovog miša čak i na površinama kao što je prozirno staklo ili lakirani stolovi visokog sjaja, ali i na mermeru, tepisima i različitom nameštaju

Genius, globalni proizvođač periferija za računare, predstavio je prenosni bežični miš malih dimenzija pod imenom Traveler 9000LS.

Najnoviji u nizu Geniusovih miševa koji koristi DarkEye laserski senzor, Traveler 9000LS idealan je za sve one koji ne biraju mesto i vreme na kojem će uključiti notebook – nova tehnologija omogućava pouzdan i precizan rad ovog miša čak i na površinama kao što je prozirno staklo ili lakirani stolovi visokog sjaja, ali i na mermeru, tepisima i različitom nameštaju.

Traveler_9000LS

Miš je izrađen u elegantnoj kombinaciji crne i plavo-sive boje, a gumirani deo osigurava da odlično leži u svakoj ruci i omogućava optimalnu udobnost prilikom dužeg rada.

Dvosmerna bežična komunikacija na 2,4-gigahercnom spektru sa ugrađenom tehnologijom protiv interferencije garantuje pouzdanu komunikaciju na udaljenosti do deset metara od računara kao i brzu i preciznu reakciju strelice na svaki vaš pokret. Radi dodatne kontrole preciznosti, rezoluciju miša možete posebnim prekidačem podesiti na 800, 1200 ili 1600 dpi, u zavisnosti od vaših potreba.

Traveler_9000LS-glass

 

Otvor za baterije prihvata bateriju formata AA ili AAA, zavisno od toga o tome koja vam je trenutno pri ruci – miš jednako pouzdano radi sa oba formata. Ako ga ne koristite duže vreme – poseban prekidač za isključivanje prekinuće napajanje i time dodatno produžiti vek trajanja baterije.

Kao i drugi Geniusovi modeli, Traveler 9000LS dolazi sa USB pico prijemnikom koji se, dok se ne koristi, može smestiti u otvor na mišu sa Stick’n’Go mehanizmom koji omogućava da ga elegantno pričvrstite na notebook.

Traveler_9000LS-sky_view

Genius Traveler 9000LS dostupan je u bolje opremljenim prodavnicma IT opreme i dodataka za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 3000 dinara.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Lifestyle

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Ovo je izuzetno dobra vest. Znak da se i Srbija približava rastućem trednu u proizvodnji [...]

Da li ima ko da zna da mi napravi elektronski karburator za golfa2 [...]

Dali imate i polovne automobile. Opel corsa 3 vrata sa automatskim menjacem. Koja je cena [...]

Kaže se čuvene firma za autopresvlake a niko nije čuo za njih. O presvlakama i [...]

Da li toyota ima neki jeftiniji model N1, na primer yaris ili tako nešto, može [...]

Displej, tj digitalni kokpit ne odaje utisak premiuma, vec naprotiv, deluje jeftino, crna amorfna plasticna [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad