Auto magazin

Genius Traveler 9000LS

Genius Traveler 9000LS
30.06.2014.
Miš za tepih, staklo...

Najnoviji u nizu Geniusovih miševa koji koristi DarkEye laserski senzor, Traveler 9000LS idealan je za sve one koji ne biraju mesto i vreme na kojem će uključiti notebook – nova tehnologija omogućava pouzdan i precizan rad ovog miša čak i na površinama kao što je prozirno staklo ili lakirani stolovi visokog sjaja, ali i na mermeru, tepisima i različitom nameštaju

Genius, globalni proizvođač periferija za računare, predstavio je prenosni bežični miš malih dimenzija pod imenom Traveler 9000LS.

Najnoviji u nizu Geniusovih miševa koji koristi DarkEye laserski senzor, Traveler 9000LS idealan je za sve one koji ne biraju mesto i vreme na kojem će uključiti notebook – nova tehnologija omogućava pouzdan i precizan rad ovog miša čak i na površinama kao što je prozirno staklo ili lakirani stolovi visokog sjaja, ali i na mermeru, tepisima i različitom nameštaju.

Traveler_9000LS

Miš je izrađen u elegantnoj kombinaciji crne i plavo-sive boje, a gumirani deo osigurava da odlično leži u svakoj ruci i omogućava optimalnu udobnost prilikom dužeg rada.

Dvosmerna bežična komunikacija na 2,4-gigahercnom spektru sa ugrađenom tehnologijom protiv interferencije garantuje pouzdanu komunikaciju na udaljenosti do deset metara od računara kao i brzu i preciznu reakciju strelice na svaki vaš pokret. Radi dodatne kontrole preciznosti, rezoluciju miša možete posebnim prekidačem podesiti na 800, 1200 ili 1600 dpi, u zavisnosti od vaših potreba.

Traveler_9000LS-glass

 

Otvor za baterije prihvata bateriju formata AA ili AAA, zavisno od toga o tome koja vam je trenutno pri ruci – miš jednako pouzdano radi sa oba formata. Ako ga ne koristite duže vreme – poseban prekidač za isključivanje prekinuće napajanje i time dodatno produžiti vek trajanja baterije.

Kao i drugi Geniusovi modeli, Traveler 9000LS dolazi sa USB pico prijemnikom koji se, dok se ne koristi, može smestiti u otvor na mišu sa Stick’n’Go mehanizmom koji omogućava da ga elegantno pričvrstite na notebook.

Traveler_9000LS-sky_view

Genius Traveler 9000LS dostupan je u bolje opremljenim prodavnicma IT opreme i dodataka za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 3000 dinara.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Lifestyle

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Čeka se VW na terenu električnih vozila. Svaka čast Tesli, ali za masovniju upotrebu EV [...]

Nepotrebno gubljenje vremena i para. Nema razloga za uvođenje ovakvih tehnologija koje samo poskupljuju cenu [...]

KOliko dugo se čekaju ovi uređaji koji su i više nego potrebni. Biće greška ako [...]

Izašao je podatak da su svake godine vozila šira za 1 cm u proseku. Tako [...]

Konačno. Parkiranje je jedna od najtežih operacija za vozače. Parking mesta su sve manje brojna [...]

Iz serije u seriju svi automobili postaju sve ružniji i bezlični.Ovaj auto nije izuzetak.Tehnologija napreduje,a [...]