POKLANJAMO: Genius ranac, Verbatim Power Pack i U-POL kombinezone i majice!

"Auto" magazin već tradicionalno svojim vernim čitaocima poklanja gedžete i praktične predmete koji mogu da budu korisni u svakodnevnom životu. Ukoliko popunite kupone koji se nalaze u aktuelnom broju "Auto" magazina i pošaljete ih na adresu naše redakcije do petka 11. jula, bićete u prilici da dobijete na poklon Genius ranac za laptop, Verbatim rezervno napajanje za mobilni telefon ili U-POL radni kombinezon i majice

Genius, Verbatim i “Auto” magazin poklanjaju vam ranac i dodatni izvor napajanja za mobilni telefon (Verbatim Ultra-Slim Power Pack). Genius ranac je projektovan tako da ima zasebnu pregradu za lap-top sa ekranom dijagonale 15,6 inča. Verbatim rezervni izvor napajanja ima kapacitet od 1200 mAh, što je prava stvar ako vam se isprazni baterija u mobilnom telefonu i u proseku omogućava dodatnih osam sati razgovora, 23 sata slušanja muzike ili šest sati gledanja videa.

Poklanjamo 2
Firma Verbatim čitaocima Auto magazina poklanja rezervni izvor napajanja za mobilni telefon

Firma U-POL Srbija i “Auto” magazin poklanjaju vam tri kompleta kombinezona i majica. Praktični radni kombinezoni i majice sa kratkim rukavima su ukrašene logoom jedne od vodećih firmi za proizvodnju sredstava za autoreparaturu.

Poklanjamo
Firma U-POL čitaocima Auto magazina poklanja kombinezone i majice

Da biste bili u prilici da dobijete Genius ranac, Verbatim napajanje i U-POL kombinezon i majicu, potrebno je da popunite kupone iz aktuelnog broja “Auto” magazina i pošaljete ih na našu adresu, najkasnije do petka 11. jula. Imena dobitnika objavićemo u narednom broju “Auto” magazina.

Poklanjamo 1

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring