Harley Davidson Road Glide Special

Prvi put u našoj zemlji, ali i u regionu, dostupna je moćna drumska krstarica koja stiže iz fabrike u Milvokiju, još jedan fantastičan motor Rushmore projekta

Posle izmena koje je pretrpeo pod Rushmore projektom, Road Glide Specijal vraca se u punom sjaju.

Nadgradnje pod Rusmor projektom donele su veliki broj poboljšanja u odnosu na predhodnu verziju. Najuočljiviji je agresivni oblik ajkule koji je, zajedno sa novim velikim vetrobranom značajno smanjio koeficijent otpora vazduha.

Ergonomija je dovedena gotovo do savršenstva potpuno novim sedištem i upravljačem koji je pomeren ka vozaču, pa stotine i hiljade kilometara u sedištu ovog motora mogu biti užitak.

2294

Road Glide Special pokreće provereni Harley vazdušno hlađeni Twin Cam 103 motor zapremine 1690cc, sa obrtnim momentom od 142 Nm pri 3250 rpm. Za besbednost se brinu Brembo kočnice sa dvostrukim plivajućim diskom prečnika 300mm i fiksiranim čeljustima sa četiri kandže napred, i jednim diskom od 300 mm i četvoroklipnim fiksiranim čeljustima nazad:

Sve je podređeno udobnosti i lakoći upravljanja. Rezervoar i koferi se otvaraju samo jednim doirom. Infotejment sistem poslednje generacije, sa velikim ekranom osetljivim na dodir u punom koloru, je vrlo pregledan i intuitivan, a njime se može upravljati i govornim komandama.

2467

Putem USB i Bluetooth konekcije može se poveti sa svim uređajima i oni automatski postaju deo motocikla. Zvuk koji dopire iz ogromnih zvučnika od 5,25 inča je skoro istog kvaliteta kao u najluksuznijim limuzinama.

Na svaki detalj je obraćena posebna pažnja. Od rezervoara klasičnog Harley oblika, pokazivača pravca u obliku metka, antene, aluminijumskih felni do motora u kombinaciji plastificirano crne sa hromiranim poklopcima.

Road Glide Special je još jedan dragulj u ponudi Harley Davidsona, sa svim najsavremenijim rešenjima koji obećavaju vrhunsku udobnost i trajnost, a pri tome sa beskompromisnim HD stilom. Dostupan je i na našem tržištu, a možete zakazati i probnu vožnju ukoliko kontaktirate generalnog zastupnika Harli Dejvidson Beograd na 011/3049-444 ili posetite salon u Vitezova Karađorđeve zvezde 5.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring