Snimljen prototip nove Astre

Čitavih 30 godina Opel razvija nove kamuflažne folije i veštačke dodatke da bi zavarali automobilske paparace. Najnovije rešenje tima zaduženog za „tajne operacije“, između ostalog, upotrebljeno je na novoj "opel astri" u vidu crno-belih kocki

Opel se nada da će na taj način dizajn i enterijer novorazvijene Astre zadržati u tajnosti, dok se ne objave prve fotografije u sedmicama koje slede. Astra će biti prikazana u svoj svojoj lepoti po prvi put, a svetsku premijeru će proslaviti u septembru, na Međunarodnom salonu automobila u Frankfurtu.

Stručnjaci su posebnu pažnju obratili na zaštitu novodizajniranog anfasa od radoznalih očiju, odnosno maske hladnjaka, sa karakterističnim Opelovim „munjama“, baš kao i kada je u pitanju zadnji deo vozila.

auto magazin magazinauto.com opel astra kamuflirana

Međutim, prototipovi nove Astre mogu biti vizuelno izobličeni do onog stepena dok ne ugrožavaju realne rezultate koje dobijaju inženjeri i test vozači, jer je to veoma bitno kada je u pitanju budući serijski model.

Između 60 i 70 listova folije je potrebno da bi se u potpunosti prekrio model iz kategorije kompaktnih automobila, kojoj pripada nova Astra. Folija je otporna na udarce kamenčića, temperaturu i UV zrake. Atmosferske temperature koje variraju između minus 40 i plus 80 stepeni Celzijusa nisu problem.

Još o detaljima nove “astre” možete videti i ovde.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring