Honda na Salonu u Beogradu

Honda će na Salonu automobila u Beogradu premijerno predstaviti novi SUV model "HR-V". Pored toga, biće predstavljeni i novi "CR-V" modela sa dizel motorom "1,6 haj pauer" snage 160 KS, kao i "sivik tajp sport"

Na štandu Honde u Hali 1 Beogradskog sajma, Honda će izložiti novi “CR-V” model sa novim “1,6 haj pauer” dizel motorom snage 160 “konja” i pogonom pogonom na svim točkovima.

Ovaj motor predstavlja naslednika Hondinog popularnog “2,2 i-DTEC” i to uz veću maksimalnu snagu i obrtni moment. Krajem leta biće dostupan i novi devetostepeni automatski menjač.

auto magazin www.magazinauto.com honda salon beograd
Honda HR-V

Novi “sivik tajp sport” biće izložen u “red lajn” paketu opreme. Ova verzija je inspirisana ultra sportskim “tajp R-om”.

Biće predstavljen i potpuno novi krosover “HR-V”, koji je svojom najavom izazvao veliko interesovanje na tržištu. “HR-V” će se u prodaji naći krajem leta, a biće dostupan sa turbo dizel motorom od 1,6 litara snage 120 KS, kao i benzincem od 1,5 litara sa 130 “konja”.

auto magazin www.magazinauto.com honda salon beograd
Honda CR-V

Pored predstavljanja novih modela, Honda Srbija je pripremila i sajamske akcije koje se odnose na prethodne generacije modela – popusti na “CR-V” idu do 1.100 evra, na “sivk” do hiljadu evra, a na “akord” do 3500 evra.

Delta Automoto obezbeđuje garanciju od milion kilometara na motor i menjač za sve modele koji su opremljeni turbo dizel motorom od 1,6 litara.

auto magazin www.magazinauto.com honda salon beograd
Honda sivik tajp sport

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring