Hyundai IONIQ 5 i Staria stigli u Srbiju!

1

Hyundai Srbija sa ponosom najavljuje početak prodaje najprestižnijih novih Hyundai modela u Srbiji. Čak dva nova modela, potpuno novi IONIQ 5 i Staria, dostupni su u prodajnom salonu Hyundai Srbije u Ulici Milutina Milankovića 7V od 09.11.2021.

Novi IONIQ 5 ostavlja snažan utisak futurističkim dizajnom karoserije. Osim futurističkog dizajna, odlikuju ga vrhunske performanse, ubrzanje od 0 – 100 km/h za samo 5,2 sekunde, maksimalan domet od čak 686 km, a 5 minuta punjenja je dovoljno da se pređe deonica od 100 km. Doživljaj vožnje upotpunjuje kamera za prikaz 360 stepeni, head-up prikaz prikaz na vetrobranu, krov sa solarnim ćelijama i sistemi bezbednosti – FCA, FCA-JX, BCA, LKA, LFA koji su doprineli da novi IONIQ 5 osvoji svih pet zvezdica na testu EuroNCAP.

IONIQ 5 za vrlo kratko vreme osvaja brojne nagrade:

  • Titula “ Automobil godine prema Auto Express New Car Awards 2021 “
  • Najnoviji Hyundai-ev potpuno električni model takođe trijumfuje u kategorijama „Mid-Size Company Car“, „Premium Electric Car“ i „Design“
  • Nemački automobil godine” 2022. u kategoriji “Nova energija”
  • Na Euro NCAP testu bezbednosti osvjio je pet zvezdica

Hyundai Staria

Novi model Staria LUX svojim izgledom podseća na vizije automobila iz futurističkih filmova. Pokreće ga snažan dizel motor 2,2 CRDI sa pogonom na sva četiri točka i automatskim menjačem. Odlikuju ga specifična Premium relax sedišta obložena kožom koja se mogu prilagođavati do čak 300 mm uzdužno.

Unutrašnja kamera za nadzor putnika sa audio razglasom i digitalna instrument tabla sa multimedijalnim sistemom 10,25″ LCD ekranom i sistemi bezbednosti – FCA, FCA-JX, BCA, LKA, LFA omogućavaju bezbednu i udobnu vožnju.

Novi modeli IONIQ 5 i Staria dostupni su posetiocima samo u prodajnom salonu Hyundai Srbije radnim danima od 9h do 19h i subotom od 9h do 15h, a vozilo se može poručiti, kako kod nas tako i kod ovlašćenih Hyundai dilera.

Tehničke karakteristike i cenovnici su dostupni na sajtu Hyundai Srbije www.hyundai.rs.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring