Iskoristite prolećni popust na servis Mazde

Preventivna nega se isplati. To važi bez obzira da li brinete o zdravlju svoje porodice ili kućnih ljubimaca, o svojoj kući, kućnim aparatima ili automobilu. Detaljno pregledati svoje vozilo posle zime, koja je bila teška za vaš automobil, i pre leta, koje ide ruku pod ruku sa mnogo putovanja, definitivno je mudar izbor.

Mazda sada nudi pregled sistema klimatizacije i ugradnju aktivnog filtera “klime” po povoljnoj ceni u svim svojim ovlašćenim servisima.

Mazda CX-5 Test Auto magazin

Prolećni servisni pregled u ovlašćenom servisu prvenstveno uključuje detaljnu proveru vozila od strane obučenog i sertifikovanog tehničara sa detaljnim poznavanjem Mazda automobila.

Servis se vrši isključivo originalnim delovima i tečnostima koje je odobrio proizvođač. Kontrola osigurava da je vaše vozilo u odličnom stanju za leto, što je tradicionalno povezano sa dugim vožnjama i velikom kilometražom.

Test Mazda CX-30 G122

Mazda sada nudi sniženu cenu od 6.499 din. za pregled sistema za klimatizaciju, uključujući antibakterijski tretman, koji se preporučuje svake dve godine.

Ugradnja aktivnog filtera ventilacionog sistema štiti sve putnike od čestica alergena i otrovnih gasova. U poređenju sa redovnim filterima za vazduh, aktivni filteri za čišćenje kabine su sposobniji da uhvate ove čestice i neutrališu ozon i neprijatne mirise, koji mogu izazvati glavobolju, kašalj ili suzenje očiju. Filter je sada dostupan sa 20% popusta.

Test Mazda CX-30 G122

Letnja putovanja često zahtevaju više od kupaćeg kostima. Bilo da idete na turu biciklom, kampovanje ili dugu rutu za obilazak i upoznavanje grada – krovni nosači, krovni koferi za prtljag ili držači za bicikle će vam svakako dobro doći. Sva ova praktična oprema je sada dostupna sa 20% popusta u svim ovlašćenim Mazdinim servisima.

Kompletne informacije o ponudi su dostupne kod svih ovlašćenih distributera Mazde.

Test Mazda MX-5 G184 Revolution

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring