Još jedan redizajn za Renault Trafic

1

Prošlo je tek godinu i po dana od poslednjeg redizajna jednog Renaulta Trafic. Već stiže novi, sa detaljima koji su jedva uočljivi na prvi pogled a u stvari su prilično značajni.

Potpuno su novi farovi koji su dobili LED tehnologiju sa dnevnim svetlima C oblika. Nove su boje karoserije, kao i dizajn alu-felni prečnika 17 inča. Retrovizori su elektro-preklopivi.

Auto magazin Srbija Renault TraficMožda najveća novina je u unutrašnjosti. Potpuno je nova komandna tabla koja je dizajnirana po ugledu na novi Renault Captur i Megane Conquest.

Tu je i veliki multimedijalni displej dijagonale 8 inča sa mogućnošću povezivanja telefona preko Android Auto i Apple Car Play aplikacija. Ubačen je bežični punjač telefona a promenjen je i volan po ugledu na najnovije Renaulte.

Auto magazin Srbija Renault TraficTokom redizajna povećan je i prostor za odlaganje sitnica u kabini, koji sada broji ukupno 86 litara. Standardna verzija međuosovinskog rastojanja ima 1,8 kubnih metara tovarnog prostora, odnosno prostor za devet putnika.

Auto magazin Srbija Renault TraficU skladu sa najnovijim bezbednosnim standardima Renault Trafic je dobio najnoviju generaciju automatskog kočenja u gradu, upozorenje na nenamerno napuštanje saobraćajne trake, kontrolu mrtvog ugla i adaptivni tempomat.

Auto magazin Srbija Renault TraficU ponudi je samo jedan motor i to 2,0 dCi sa tri nivoa snage – od 110, 150 i 170 konjskih snage. Standardni menjač je šestostepeni manuelac, dok se uz doplatu dobija šestostepeni automatizovani sa dve lamele.

Auto magazin Srbija Renault TraficViše informacija o osveženom Renaultu Trafic očekujemo do marta, za kada je zakazan početak prodaje teretne i putničke verzije pod nazivom Trafic Combi i SpaceClass.

Auto magazin Srbija Renault Trafic

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring