Još kvalitetnija goriva na EKO pumpama

Kompanija Eko Srbija predstavila je premijum goriva u svojoj ponudi, "novi dizel avio" (NOVI Diesel avio) i "rejsing formulu 98" (Racing Formulu 98).

Na održanoj konferenciji za medije predstavnici kompanije Eko Srbija (EKO SERBIA) prezentovali su novine u ponudi Eko pumpi.

Primenom tehnologije filtriranja koja se koristi u avio industriji u saradnji sa proizvođačem aditiva Novi (NOVI), duplo filtrirani “dizel avio” oplemenjen je aditivima najnovije tehnologije.

Avio filteri za evro dizel koji se nalaze na Eko pumpama čine da “novi dizel avio” ima čistoću avionskih goriva, dok ga aditivi kojim je oplemenjen čine dodatno pouzdanim za sve ED motore.

auto magazin eko pumpe eko serbia srbija

Kroz dve faze čišćenja, aviofilter mehanički odstranjuje i najmanje mikročestice iz goriva (mehaničke čestice do 5 mikrona i čestice vlage do 25 mikrona) što daje niz prednosti koje direktno utiču na bolje performanse motora kroz bolje sagorevanje, veći stepen iskorišćenja, veću snagu, nižu potrošnju, manju emisiju gasova i produženo trajanje.

Za sve vozače koji kao pogon za svoja vozila koriste bezolovni benzin, novina u ponudi je “rejsing formula 98”, visokooktansko gorivo koje je od sada na Eko pumpama dodatno oplemenjeno aditivima svetski poznatog proizvođača, kompanije Total France Acs.

auto magazin eko pumpe eko serbia srbija

O visokooktanskim vrednostima i performansama motora koji voze na ovo gorivo, mišljenje je izneo Milovan Vesnić, direktno po povratku sa trka održanih prethodnog vikenda u Hungaroringu, gde je kao vozač Eko rejsing tima osvojio dva prva mesta.

Prisutnima su se obratili Goran Dejanović, generalni direktor Eko Srbija, Vassilis Makris, senior komercijalni direktor, Petros Karalis, direktor Internacionalnih operacija, Marija Lukić, menadžer maloprodaje i marketinga i Milovan Vesnić.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring