Auto magazin

Još kvalitetnija goriva na EKO pumpama

Još kvalitetnija goriva na EKO pumpama
25.04.2015.
Novi aditivi za "avio dizel"

Kompanija Eko Srbija predstavila je premijum goriva u svojoj ponudi, "novi dizel avio" (NOVI Diesel avio) i "rejsing formulu 98" (Racing Formulu 98).

Na održanoj konferenciji za medije predstavnici kompanije Eko Srbija (EKO SERBIA) prezentovali su novine u ponudi Eko pumpi.

Primenom tehnologije filtriranja koja se koristi u avio industriji u saradnji sa proizvođačem aditiva Novi (NOVI), duplo filtrirani “dizel avio” oplemenjen je aditivima najnovije tehnologije.

Avio filteri za evro dizel koji se nalaze na Eko pumpama čine da “novi dizel avio” ima čistoću avionskih goriva, dok ga aditivi kojim je oplemenjen čine dodatno pouzdanim za sve ED motore.

auto magazin eko pumpe eko serbia srbija

Kroz dve faze čišćenja, aviofilter mehanički odstranjuje i najmanje mikročestice iz goriva (mehaničke čestice do 5 mikrona i čestice vlage do 25 mikrona) što daje niz prednosti koje direktno utiču na bolje performanse motora kroz bolje sagorevanje, veći stepen iskorišćenja, veću snagu, nižu potrošnju, manju emisiju gasova i produženo trajanje.

Za sve vozače koji kao pogon za svoja vozila koriste bezolovni benzin, novina u ponudi je “rejsing formula 98”, visokooktansko gorivo koje je od sada na Eko pumpama dodatno oplemenjeno aditivima svetski poznatog proizvođača, kompanije Total France Acs.

auto magazin eko pumpe eko serbia srbija

O visokooktanskim vrednostima i performansama motora koji voze na ovo gorivo, mišljenje je izneo Milovan Vesnić, direktno po povratku sa trka održanih prethodnog vikenda u Hungaroringu, gde je kao vozač Eko rejsing tima osvojio dva prva mesta.

Prisutnima su se obratili Goran Dejanović, generalni direktor Eko Srbija, Vassilis Makris, senior komercijalni direktor, Petros Karalis, direktor Internacionalnih operacija, Marija Lukić, menadžer maloprodaje i marketinga i Milovan Vesnić.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Frapantno je koliko vozača ne zna paralelno parkiranje. I to u beogradu gde bez takvog [...]

Moćan, obrazovan čovek, moćna kompanija. RIP. [...]

Da li stvarno ima potrebe od ovog rešenja? Deluje pmalo distopično. Kako će raditi kod [...]

Ovo mi je nekako dizajnerski promasaj. Auto izgleda jeftino zbog svih ovih dodataka [...]

Ovo su veoma napredna rešenja i oduzimaju dah. Ali treba malo paziti i na bezbednost [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad