Auto magazin

Karavan Renault dostavnjaka u AK Kompresor

Karavan Renault dostavnjaka u AK Kompresor
07.05.2015.
Prvi Renault servis "PRO+" u Srbiji

Reno je u saradnji sa Auto kućom Kompresor organizovao LCV karavan gde su predstavljena tri nova modela lakih komercijalnih vozila: "kangu ekspres", "trafik furgon" i "master furgon". Svi ovi modeli su ne samo izloženi, već će moći i da se provozaju od 6. do 18. maja u AK Kompresoru na Dorćolu.

Reno je u saradnji sa Auto kućom Kompresor organizovao LCV karavan gde su predstavljena tri nova modela lakih komercijalnih vozila: “kangu ekspres”, “trafik furgon” i “master furgon”. Svi ovi modeli su ne samo izloženi, već će moći i da se provozaju od 6. do 18. maja u AK Kompresoru na Dorćolu.

Novina na Renoovim lakim teretnjacima je bogatija oprema koja podrazumeva parking senzore i senzore za kišu. Mogu da se pohvale povećanom dužinom prostora i smanjenom potrošnjom goriva.

Karavan lakih dostavnjaka je idealna kombinacija za sve one koji su zainteresovani za ovakvu vrstu vozila a nemaju previše vremena s obzirom na prirodu svog posla. Ovako na jednom mestu mogu da na licu mesta lično pogledaju sve varijante vozila koja su u Renoovoj ponudi.

auto magazin ak kompresor karavan renault dostavnih vozila

Upravo ovakvim klijentima koji izuzetno cene svoje vreme je namenjen i potpuno novi servisni koncept pod nazivom “PRO+”, koji je primenjen u još svega 20 zemalja. Za sada postoji samo jedan ovakav centar u Srbiji, i to u Auto kući Kompresor na Dorćolu.

Servis “PRO+” je namenjen biznis korisnicima i za njih je obezbeđeno produženo radno vreme servisa, a problem se dijagnostikuje u roku od sat vremena. Takođe, pored savetnika koji korisnicima stoji na raspolaganju od samog trenutka kupovine, obezbeđena je i komercijalna ponuda koja odgovara specifičnim potrebama u roku od 48 časova, a u slučaju potrebe na raspolaganju je i ponuda zamenskog vozila.

auto magazin ak kompresor karavan renault dostavnih vozila

U ovom servisu moguće je održavanje vozila u redovnom radnom vremenu bez prethodnog zakazivanja, a na servis se mogu primiti i vozila težine do 5 tona. Pored toga, organizuju se stalne izložbe i probne vožnje lakih privrednih vozila.

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. Svojim kupcima nudi mogućnost da se upoznaju sa ponudom različitih brendova u ukupno pet prodajnih salona automobila.

U sastavu kompanije nalazi se i tehnički pregled, agencija za registraciju vozila i ovlašćeni servisni centri opremljeni po standardima proizvođača automobila. Svako petnaesto vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.

auto magazin ak kompresor karavan renault dostavnih vozila

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Transport

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Ove godine sam kupio novu Mazdu 3 sa 186ks i automatskim menjacem. Prodavac me je [...]

I moram da dodam da Mazda ima potrosnju ne manju od 9.5l i to kombinovane [...]

Možda ipak malo predugačak članak, ali sve u svemu ok! [...]

Buba je vanvremenski auto. Šteta što je više ne proizvode. Nova Buba nije adekvatna zamena, [...]

Moja Mazda 2.2 175D AT, Revolution too, kupljena pre 5 i po godina, nova u [...]

NE verujem da će puno postići, pre je neko vrdanje, da zaobiđu stroge propise i [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad