Karavan Renault dostavnjaka u AK Kompresor

Reno je u saradnji sa Auto kućom Kompresor organizovao LCV karavan gde su predstavljena tri nova modela lakih komercijalnih vozila: "kangu ekspres", "trafik furgon" i "master furgon". Svi ovi modeli su ne samo izloženi, već će moći i da se provozaju od 6. do 18. maja u AK Kompresoru na Dorćolu.

Reno je u saradnji sa Auto kućom Kompresor organizovao LCV karavan gde su predstavljena tri nova modela lakih komercijalnih vozila: “kangu ekspres”, “trafik furgon” i “master furgon”. Svi ovi modeli su ne samo izloženi, već će moći i da se provozaju od 6. do 18. maja u AK Kompresoru na Dorćolu.

Novina na Renoovim lakim teretnjacima je bogatija oprema koja podrazumeva parking senzore i senzore za kišu. Mogu da se pohvale povećanom dužinom prostora i smanjenom potrošnjom goriva.

Karavan lakih dostavnjaka je idealna kombinacija za sve one koji su zainteresovani za ovakvu vrstu vozila a nemaju previše vremena s obzirom na prirodu svog posla. Ovako na jednom mestu mogu da na licu mesta lično pogledaju sve varijante vozila koja su u Renoovoj ponudi.

auto magazin ak kompresor karavan renault dostavnih vozila

Upravo ovakvim klijentima koji izuzetno cene svoje vreme je namenjen i potpuno novi servisni koncept pod nazivom “PRO+”, koji je primenjen u još svega 20 zemalja. Za sada postoji samo jedan ovakav centar u Srbiji, i to u Auto kući Kompresor na Dorćolu.

Servis “PRO+” je namenjen biznis korisnicima i za njih je obezbeđeno produženo radno vreme servisa, a problem se dijagnostikuje u roku od sat vremena. Takođe, pored savetnika koji korisnicima stoji na raspolaganju od samog trenutka kupovine, obezbeđena je i komercijalna ponuda koja odgovara specifičnim potrebama u roku od 48 časova, a u slučaju potrebe na raspolaganju je i ponuda zamenskog vozila.

auto magazin ak kompresor karavan renault dostavnih vozila

U ovom servisu moguće je održavanje vozila u redovnom radnom vremenu bez prethodnog zakazivanja, a na servis se mogu primiti i vozila težine do 5 tona. Pored toga, organizuju se stalne izložbe i probne vožnje lakih privrednih vozila.

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. Svojim kupcima nudi mogućnost da se upoznaju sa ponudom različitih brendova u ukupno pet prodajnih salona automobila.

U sastavu kompanije nalazi se i tehnički pregled, agencija za registraciju vozila i ovlašćeni servisni centri opremljeni po standardima proizvođača automobila. Svako petnaesto vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.

auto magazin ak kompresor karavan renault dostavnih vozila

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring