Auto magazin

Karavan Renault dostavnjaka u AK Kompresor

Karavan Renault dostavnjaka u AK Kompresor
07.05.2015.

Reno je u saradnji sa Auto kućom Kompresor organizovao LCV karavan gde su predstavljena tri nova modela lakih komercijalnih vozila: “kangu ekspres”, “trafik furgon” i “master furgon”. Svi ovi modeli su ne samo izloženi, već će moći i da se provozaju od 6. do 18. maja u AK Kompresoru na Dorćolu.

Novina na Renoovim lakim teretnjacima je bogatija oprema koja podrazumeva parking senzore i senzore za kišu. Mogu da se pohvale povećanom dužinom prostora i smanjenom potrošnjom goriva.

Karavan lakih dostavnjaka je idealna kombinacija za sve one koji su zainteresovani za ovakvu vrstu vozila a nemaju previše vremena s obzirom na prirodu svog posla. Ovako na jednom mestu mogu da na licu mesta lično pogledaju sve varijante vozila koja su u Renoovoj ponudi.

auto magazin ak kompresor karavan renault dostavnih vozila

Upravo ovakvim klijentima koji izuzetno cene svoje vreme je namenjen i potpuno novi servisni koncept pod nazivom “PRO+”, koji je primenjen u još svega 20 zemalja. Za sada postoji samo jedan ovakav centar u Srbiji, i to u Auto kući Kompresor na Dorćolu.

Servis “PRO+” je namenjen biznis korisnicima i za njih je obezbeđeno produženo radno vreme servisa, a problem se dijagnostikuje u roku od sat vremena. Takođe, pored savetnika koji korisnicima stoji na raspolaganju od samog trenutka kupovine, obezbeđena je i komercijalna ponuda koja odgovara specifičnim potrebama u roku od 48 časova, a u slučaju potrebe na raspolaganju je i ponuda zamenskog vozila.

auto magazin ak kompresor karavan renault dostavnih vozila

U ovom servisu moguće je održavanje vozila u redovnom radnom vremenu bez prethodnog zakazivanja, a na servis se mogu primiti i vozila težine do 5 tona. Pored toga, organizuju se stalne izložbe i probne vožnje lakih privrednih vozila.

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. Svojim kupcima nudi mogućnost da se upoznaju sa ponudom različitih brendova u ukupno pet prodajnih salona automobila.

U sastavu kompanije nalazi se i tehnički pregled, agencija za registraciju vozila i ovlašćeni servisni centri opremljeni po standardima proizvođača automobila. Svako petnaesto vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.

auto magazin ak kompresor karavan renault dostavnih vozila

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Transport

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Bolji je Opel Grandland 2.2 disel 177 ps [...]

Veoma hrabar dizajn. Deluje slatko, sigurno će imati dobar prijem kod hipstera, kojima treba za [...]

Pozdrav imam Nissan qashqai 1.6 diesel automatik 2017 god prešao 88000 kilometara koje ulje da [...]

Nekim vozačima ovakvi sistemi su itekako potrbni. Uspalvaju se u vožnji, pričaju, gube koncentraciju. Za [...]

Neka od ovih vozila, pre svega Mercedes i Golf kod nas se ne smatraju old [...]

oseća se povećano interesovanje za kamionetima. Nekima je potreban onaj prostor za teret, ko ide [...]

Preuzmite Auto magazin za android