Auto magazin

Kia novi partner Evropske lige u fudbalu

Kia novi partner Evropske lige u fudbalu
29.08.2017.

Kia Motors je nedavno postala novi zvanični partner Evropske lige u fudbalu (UEFA Europa League), koju organizuje krovni evropski fudbalski savez UEFA.

Trogodišnji ugovor o saradnji počinje od sledeće sezone (2018/19) i završava finalnom utakmicom UEFA Europa League 2021. godine.

Najveće fudbalsko klupsko takmičenje na svetu

Evropska liga je najveće fudbalsko klupsko takmičenje na svetu, koje uključuje klubove iz 54 evropske zemlje i ima ukupno čak 980 miliona televizijskih gledalaca.

Kia će kao zvanični partner organizatorima omogućiti flotu od 90 vozila za potrebe finalnih utakmica 2019., 2020. i 2021. Flotu će koristiti za prevoz sudija, zvaničnih osoba, delegata i veoma važnih gostiju.

Kia ‘Trophy Tour’ – upoznavanje fudbalskih legendi i obilazak pehara

Pored toga će Kia Motors i UEFA izvesti i UEFA Europa League ‘Trophy Tour’. Na turneji će ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu imati priliku da uživo vide legendarni pobednički pehar i upoznati neke od fudbalskih legendi.

Kia će mlade fudbalske fanove širom Evrope pozvati da učestvuju u konkursu, gde mogu da postanu zvanični nosači lopti pre početka utakmice i na taj način dožive jedinstven osećaj kada zajedno sa fudbalskim zvezdama izlaze na teren.

Tae Hyun (Thomas) Oh, izvršni potpredsednik i izvršni direktor Kia Motors Corporation, kaže: “Jako smo srećni zbog nastavka partnerstva s UEFA-om, jer delimo iste vrednosti, privrženost i strast za fudbalom.

To partnerstvo nam omogućava povećanje Kijine globalne prepoznatljivosti i ubuduće, jer ćemo biti povezani s ogromnom fudbalskom publikom.

Evropska liga je jedno od najkonkurentskijih globalnih fudbalskih takmičenja i našem brendu omogućava izvanrednu platformu, koja će nas povezati s postojećim Kijinim strankama i s potencijalnim kupcima širom sveta.”

Guy-Laurent Epstein, vođa marketinga u UEFA Events SA, kaže: “Već sada imamo vrlo blisku saradnju s Kia Motors i radujemo se produbljenju tog partnerstva kroz Evropsku ligu.

Zajedno ćemo raditi na tome da uspostavimo čvrste veze s fudbalskim fanovima u Evropi i drugde, zato jedva čekamo prvi globalni Trophy Tour, koji će fanovima omogućiti da upoznaju fudbalske legende i vide pehar na domaćem tlu.

Zajedno s partnerom kao što je Kia, razvijaćemo još bolju Evropsku ligu i radujemo se zajedničkim projektima.”

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Svet

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Danas nema auta bez klime, ne može da se rentira, ni da se proda, retki [...]

Nisam ljubitelj SUV modela. Stelvio je bio prvi SUV koji sam poželeo da imam, a [...]

Prelep i prema svim testovima kvalitetan premijum model. [...]

U električnim automobilima ovaj sistem radi malo drugačije, samo motori imaju ulogu u upravjanju, koordinišu [...]

PP aparati su zaknska obaveza ali koliko vozila ih ima? Možda 40% a i to [...]

O Miodragu mogu samo da kažem da je genije kada su u pitanju uređaji na [...]

Preuzmite Auto magazin za android