Kia Optima hybrid osvojila “plus x” nagradu

"Kija optima hibrid" osvojila je "plus x" nagradu za inovaciju. Ova nagrada ujedno je i potvrda kvaliteta, dizajna i razmišljanja u kreiranju proizvoda. Nezavisni žiri, u sastavu stručnjaka i novinara iz 25 različitih branši, dodelio je "optimi hibrid" četiri nagrade "plus x".

“Optima hibrid” ocenjena je kao najbolja u kategorijama visokog kvaliteta, jednostavnosti korišćenja, dizajna i ekologije. Izbor nagrada “plus x” podržao je ugledni istraživački institut “TÜV”.
Cilj “plus x” nagrade je prepoznati i predstaviti izvrsne, inovativne, visoko kvalitetne proizvode. Ove godine takmičenje je održano po 11. put, a “plus x” je vodeća svetska nagrada za inovacije na području tehnoloških, sportskih i lifestyle proizvoda. Učesnici se ocenjuju unutar sedam kategorija: inovativnost, visoki kvalitet, dizajn, jednostavnost korišćenja, funkcionalnost, ergonomija i ekologija. Dobitnici nagrade izabrani su od strane međunarodnog žirija u sastavu predstavnika stručnjaka i novinara iz 25 različitih delatnosti.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring