Auto magazin

Mercedes Actros L Edition 3 je Maybach među kamionima

Mercedes Actros L Edition 3 je Maybach među kamionima
13.07.2023.

Atraktivni novi Actros L Edition 3 stigao je u Srbiju i predstavljen je medijima u Mercedes-Benz Centru komercijalnih vozila kompanije Star Import, generalnog distributera za Mercedes-Benz, smart, Setra i Fuso vozila za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju.

Mercedes-Benz Actros L Edition 3

„Actros je oduvek bio simbol za efikasnost, udobnost, bezbednost i pouzdanost kada je transport robe u pitanju. Sa druge strane, potrebe kupaca i njihovih vozača su nam uvek bili prioritet. Actros L Edition 3 svim vozačima nudi impresivne performanse i visok nivo zadovoljstva u vožnji. Zato sam posebno srećan što je jedan od 400 ekskluzivnih primeraka Actros Edition 3 modela našao svoj dom baš na našem tržištu“, izjavio je Aleksandar Trifunović, direktor Centra komercijalnih vozila.

Mercedes-Benz Actros L Edition 3

Ponosni vlasnik jedinog Actros L Edition 3 kamiona na našim prostorima je porodična, beogradska firma Beokran d.o.o.

Mercedes-Benz Actros L Edition 3

Izloženi model može da se pohvali BigSpace kabinom, šestocilindarskim OM473 motorom zapremine 15.6l, snage 425 kW (578 KS) i obrtnim momentom od 2800 Nm.

Mercedes-Benz Actros L Edition 3

Završna boja kabine je u ovom slučaju u čelično sivoj metalik mat boji, dok je prednji deo vozila (maska hladnjaka) uvek obojen u belu aluminijum metalik boju, kako bi se garantovala visoka prepoznatljivost modela Edition 3.

Mercedes-Benz Actros L Edition 3

Do 30 dodatnih karakteristika interijera i eksterijera daju ovom kamionu jedinstven karakter. Edition 3 luksuz obeležen je čitavim nizom karakteristične opreme.

Mercedes-Benz Actros L Edition 3

U njegovom elegantnom enterijeru, to uključuje instrument tablu i ručke na vratima od napa kože, razne unutrašnje delove sa izgledom karbonskih vlakana, krovni otvor sa ambijentalnim osvetljenjem i SoloStar sedišta sa presvlakom od bademaste bež kože.

Mercedes-Benz Actros L Edition 3

Oznaka Edition 3 na strani suvozača i osvetljena ulazna oznaka „Edition 3” na strani vozača i suvozača takođe su upadljivi.

Mercedes-Benz Actros L Edition 3

Sveobuhvatna zavesa – badem bež iznutra, crna spolja – obezbeđuje elegantnu privatnost. Isto važi i za zavesu sa zvezdom Mercedes-Benz ispred kreveta.

Mercedes-Benz Actros L Edition 3

Istaknute karakteristike eksterijera uključuju ekskluzivne nalepnice na bočnom zidu, natpis „Edition 3“ u belom aluminijumskom štitniku od sunca sa dva dodatna LED fara, amblem Actros napred u tamnom hromu i natpis Actros na gornjem zadnjem delu zida kabine.

Mercedes-Benz Actros L Edition 3

Ulazne stepenice od nerđajućeg čelika su upečatljive karakteristike na bočnoj strani vozila.

Mercedes-Benz Actros L Edition 3

Kao ograničeni specijalni model Actros L sa „vau!“ efektom, Edition 3 je po prvi put predstavljen na sajmu IAA Transportation 2022 u Hanoveru.

Mercedes-Benz Actros L Edition 3 Mercedes-Benz Actros L Edition 3 Mercedes-Benz Actros L Edition 3 Mercedes-Benz Actros L Edition 3 Mercedes-Benz Actros L Edition 3 Mercedes-Benz Actros L Edition 3 Mercedes-Benz Actros L Edition 3 Mercedes-Benz Actros L Edition 3 Mercedes-Benz Actros L Edition 3 Mercedes-Benz Actros L Edition 3 Mercedes-Benz Actros L Edition 3 Mercedes-Benz Actros L Edition 3

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Transport

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Veoma dobar rezultat, jedan od pet nije uote malo. Još kada bi vlade u EU [...]

Super je auto, samo malo moze da predje [...]

Čuveni italijanski dizajn iz prošlog veka kockastih vozila. Iako naspram današnjih dizajna deluju staro i [...]

Ovo je jedno od onih vozila koja osim vrhunskih performasi sa lakoćom nosi svoj šarm, [...]

Bolji je Opel Grandland 2.0 d 2019 g. [...]

Kinezi imaju čudna imena kao i čudan izgled svojih vozila, ali ih to ne sprečava [...]