Mercedes-Benz obuka za vozače kamiona u Srbiji

Star Import, Generalni distributer Mercedes-Benz-a u Srbiji organizovao je petodnevnu obuku za vozače teretnih vozila od u Mercedes-Benz Centru komercijalnih vozila u Krnješevcima.

Obuka je održana u skladu sa svim internacionalnim Mercedes-Benz standardima u saradnji sa instruktorom Hubertom Van Dahlenom iz Driver Training odeljenja Mercedes-Benz fabrike u Vertu (Wörth).

Auto magazin mercedes profi trainig 2016 krnješevci

Praktični deo obuke je izveden na 2 tegljača “aktros 1845 LS” i “1843 LS”. Vozači su imali priliku da koriste tegljače sa poluprikolicama marke Kogel i Švarcmiler ukupne bruto mase oko 40 tona, posebno pripremljene za održavanje obuke. Pored dodatnih sedišta u kabinama, vozila su opremljena i uređajima za precizno merenje potrošnje goriva.

Auto magazin mercedes profi trainig 2016 krnješevci

Zadatak ovog treninga bio je da se vozači upoznaju sa ekonomičnim stilom vožnje i tehničkim karakteristikama vozila. Prikazani ekonomični stil vožnje omogućava velike uštede goriva i smanjenje troškova održavanja vozila, uz povećanje efikasnosti transporta, što dokazuju i ostvareni rezultati.

U obuci u Krnješevcima prisustvovalo je više od 50 vozača i 15 menadžera transporta iz 15 vodećih srpskih transportnih preduzeća. Komapnija Star Import redovno organizuje obuke za sve kupce teretnih vozila.

Auto magazin mercedes profi trainig 2016 krnješevci

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring