Auto magazin

Mercedes u Beogradu na svetskom nivou

Mercedes u Beogradu na svetskom nivou
22.03.2019.

Na ovogodišnjem 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz, smart, Setra i Fuso vozila za teritoriju Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Albanije, tradicionalno izlaže na skoro 3,000 kvadratnih metara u hali 3 Beogradskog sajma. Pod sloganom Nove zvezde u Beogradu izloženo je više od 30 modela i predstavljeno čak šest premijera iz Mercedes-Benz game vozila.

„Posebna novina u sajamskom nastupu kompanije Star Import jeste unapređenje našeg prodajnog pristupa” , istakao je Štefan Vöröš, generalni direktor kompanije Star Import.

U cilju što boljeg razumevanja Mercedes-Benz proizvoda, njihovih tehničkih karakteristika i novih tehnologija koje neumorno napreduju u svakom novom modelu, po prvi put ove godine uvedena je uloga mladih stručnjaka koji su prošli Mercedes-Benz obuku. Product experti će tokom trajanja salona automobila biti na raspolaganju svim posetiocima za dodatna pitanja i pojašnjenja vezana za Mercedes-Benz proizvode.

Sajamske akcije se odnose na kompaktnu A-Klasu i atraktivni CLA, čija će cena biti 27.990 EUR. Za ljubitelje terenskih vozila, posebna ponuda se odnosi na jedinstveni GLC koji će iznositi 46.990 EUR, a ukoliko se odlučite za AMG eksterijer cena je 50.036 EUR. U ponudi su i posebni uslovi finansiranja uz kamatnu stopu od 2,49% koja važi od 05. marta do 30. aprila 2019. godine.

Po prvi put, deo štanda je posvećen ženskoj populaciji. Pod brendom She’s Mercedes izložen je popularni Mercedes-Benz CLA i najmanji SUV u gami Mercedes-Benz GLA.

Poseban deo štanda posvećen je prodaji poslovnim korisnicima. Program Business Solutions je posebno specificiran da odgovara potrebama poslovnih ljudi, sa uključenom kompletnom uslugom i sa širokim spektrom ponuda za finansiranje.

U segmentu kompaktnih vozila, predstavićemo novi Mercedes-Benz CLA, vozilo koje pobuđuje posebne emocije u svojoj klasi. Porodica A-Klase dovodi u svoje redove originalnu limuzina verziju sa četvoro vrata. Nova B-Klasa je stavlja naglasak na sportski duh,  izgleda još dinamičnije u odnosu na prethodni model, dok je na putu agilnija, a u isto vreme nudi veći viši nivo komfora.

Publici je predstavljena i cela SUV porodica na čelu sa novim modelom GLE.

Sinonim za brend Mercedes-Benz je luksuz. Stoga smo pored elegantne S-Klase i S-Klase kupe, izložili i ekskluzivnu Mercedes-Maybach S-Klasu. Donosimo vam i luksuz nekih prošlih vremena sa oldtimer vozilima koja će biti izložena zahvaljujući saradnji sa Old Timer Klubom Beograd.

Poseban deo sajamskog nastupa će biti posvećen atraktivnim Mercedes-AMG modelima – od sportskog A 35 do ekskluzivnog GT 4-Door, kupea sa četvoro vrata. Posebnu pažnju privlači GT R svojim uzbudljivim izgledom i izvanrednim performansama.

U segmentu lakih komercijalnih vozila, predstavljena je čitava Mercedes-Benz gama – od Sprintera, preko Citana do jedinstvene X-Klase. Salon automobila u Beogradu je drugi na svetu koji će publici predstaviti redizajniranu V-Klasu.

Posetioci će imati prilike da se i ove godine upoznaju sa izborom dodatne opreme za naša vozila i širokim spektrom ponude Mercedes-Benz kolekcije.

Pod brendom Auto Space, kompanija Star Import će biti prisutna i u hali 3a Beogradskog sajma. Ponuda rezervnih delova, auto kozmetike i dodatne opreme različitih brendova (Technik’a, Green Valley, Funel, Valeo, Minerva) .

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Mnogi ih nisu ni koristili, ja licno video na ulicama. Ponekad se pitam cemu zakon [...]

Ovo je masina... [...]

kamera u peraju, top izum [...]

Neverovatna vest, teško za poverovati. Zna se da je biznis sa vraćaenjem kilometraže ovde veoma [...]

Kia automobili su zaista kvalitetni i zaslužuju ovako nešto. Ali kada sam pročitao da su [...]

Preuzmite Auto magazin za android