“Mercedesi” zvezde filma Jurassic World

Dugo očekivani nastavak spektakularnog serijala „Parka iz doba jure“ (Jurassic Park), film „Svet iz doba jure“ (Jurassic World), stigao je u bioskope. Cela jedna flota Mercedes-Benc vozila naći će se takođe pod svetlima pozornice.

Dugo očekivani nastavak spektakularnog serijala „Parka iz doba jure“ (Jurassic Park), film „Svet iz doba jure“ (Jurassic World), stigao je u bioskope.

Cela jedna flota Mercedes-Benc vozila naći će se takođe pod svetlima pozornice. Pored ikone kao što je “G-klasa”, model “unimog”, modeli “sprinter” i potpuno novi “GLE kupe” imaju vodeću ulogu u ovoj epskoj akcionoj avanturi, bar kada su vozila u pitanju.

Jurassic World - (4)

Godine 1997. “Mercedes-Benc M-klase” pojavio se prvi put zvanično u holivudskom blokbasteru „Izgubljeni svet: park iz doba jure“.

Sada, 18 godina kasnije, drugi Mercedes-Benc automobil debitovaće na bioskopskom platnu u najnovijoj epizodi serijala „Park iz doba jure“ pod nazivom „Svet iz doba jure“ – i to će biti novi “GLE kupe”.

Jurassic World - (6)

Mercedesov “GLE 450 AMG kupe” svoj filmski debi imaće kao službeno vozilo direktora „Sveta iz doba jure“ koja se zove Kler, a ovaj lik igra Bryce Dallas Howard.

U situaciji kada se Kler suočava sa kriznom situacijom sa kojom nikako ne može sama da se izbori, ona odlazi svojim “mercedesom” (prikazujući pritom njegove terenske sposobnosti) i pridružuje se bihejvioristi Ovenu (Chris Pratt) na misiji u bujnoj džungli na ostrvu Isla Nublar.

Jurassic World - (7)

Uz to, Ovena možemo da vidimo za upravljačem “G-klase” koja je predvodnik svih Mercedes-Benc SUV modela. U filmu se pojavljuje i “unimog”, koji se koristi kao ambulantno vozilo za dinosauruse, kao i “G 63 AMG 6×6” i razni “sprinter” modeli.

Jurassic World - (15)

Film može da se pogleda u bioskopima širom srbije. Iako je po svojoj prirodi komercijalan, u njemu će uživati i istinski ljubitelji sedme umetnosti koji cene kvalitetnu režiju i dobar scenario uz neprimetne efekte, izuzimajući animaciju samih dinosaurusa.

Jurassic World - (10)

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring