Auto magazin

“Mercedesi” zvezde filma Jurassic World

“Mercedesi” zvezde filma Jurassic World
12.06.2015.

Dugo očekivani nastavak spektakularnog serijala „Parka iz doba jure“ (Jurassic Park), film „Svet iz doba jure“ (Jurassic World), stigao je u bioskope.

Cela jedna flota Mercedes-Benc vozila naći će se takođe pod svetlima pozornice. Pored ikone kao što je “G-klasa”, model “unimog”, modeli “sprinter” i potpuno novi “GLE kupe” imaju vodeću ulogu u ovoj epskoj akcionoj avanturi, bar kada su vozila u pitanju.

Jurassic World - (4)

Godine 1997. “Mercedes-Benc M-klase” pojavio se prvi put zvanično u holivudskom blokbasteru „Izgubljeni svet: park iz doba jure“.

Sada, 18 godina kasnije, drugi Mercedes-Benc automobil debitovaće na bioskopskom platnu u najnovijoj epizodi serijala „Park iz doba jure“ pod nazivom „Svet iz doba jure“ – i to će biti novi “GLE kupe”.

Jurassic World - (6)

Mercedesov “GLE 450 AMG kupe” svoj filmski debi imaće kao službeno vozilo direktora „Sveta iz doba jure“ koja se zove Kler, a ovaj lik igra Bryce Dallas Howard.

U situaciji kada se Kler suočava sa kriznom situacijom sa kojom nikako ne može sama da se izbori, ona odlazi svojim “mercedesom” (prikazujući pritom njegove terenske sposobnosti) i pridružuje se bihejvioristi Ovenu (Chris Pratt) na misiji u bujnoj džungli na ostrvu Isla Nublar.

Jurassic World - (7)

Uz to, Ovena možemo da vidimo za upravljačem “G-klase” koja je predvodnik svih Mercedes-Benc SUV modela. U filmu se pojavljuje i “unimog”, koji se koristi kao ambulantno vozilo za dinosauruse, kao i “G 63 AMG 6×6” i razni “sprinter” modeli.

Jurassic World - (15)

Film može da se pogleda u bioskopima širom srbije. Iako je po svojoj prirodi komercijalan, u njemu će uživati i istinski ljubitelji sedme umetnosti koji cene kvalitetnu režiju i dobar scenario uz neprimetne efekte, izuzimajući animaciju samih dinosaurusa.

Jurassic World - (10)

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Lifestyle

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Danas nema auta bez klime, ne može da se rentira, ni da se proda, retki [...]

Nisam ljubitelj SUV modela. Stelvio je bio prvi SUV koji sam poželeo da imam, a [...]

Prelep i prema svim testovima kvalitetan premijum model. [...]

U električnim automobilima ovaj sistem radi malo drugačije, samo motori imaju ulogu u upravjanju, koordinišu [...]

PP aparati su zaknska obaveza ali koliko vozila ih ima? Možda 40% a i to [...]

O Miodragu mogu samo da kažem da je genije kada su u pitanju uređaji na [...]

Preuzmite Auto magazin za android