Miloš Pavlović ovog vikenda vozi u Marselju

1

Srpski automobilista Miloš Pavlović i njegov klupski kolega, Meksikanac Raul Guzman, nalaze se na stazi „Pol Rikar“ nadomak Marselja, gde nastupaju na poslednjem trkačkom vikendu Lamborgini Super Trofeo takmičenja ove sezone.

Posle teškog incidenta na prethodnoj trci u Belgiji posle kojeg se, srećom, Milošev klupski kolega Raul Guzman oporavio i u stanju je da nastupa na trkama koje slede, ekipa „Target rejsing“ učinila je veliki napor i srpsko-meksičkoj posadi je obezbeđen potpuno novi automobil „hurakan ST evo“ za veliko finale u kojem i dalje imaju šansu za osvajanje titule šampiona.

Miloš Mavlović Lamborghini TrofeoDanas, 13. novembra, na programu su treninzi i kvalifikacije za obe trke (kvalifikacije 1 u 17.30, kvalifikacije 2 u 18h). Trke su na programu u subotu (početak u 16.15h, trajanje 50 minuta) i nedelju (09.10h, 50 minuta), a mogu da se prate uživo preko linkova koje je obezbedio Lamborghini – svi zainteresovani mogu da posete YouTube kanal ili Facebook stranicu “Squadra Corse” i uključe se u stream.

Posle današnjih kvalifikacija uslediće opširnije saopštenje sa najavom takmičenja i pratećim ilustracijama.

Miloš Mavlović Lamborghini Trofeo

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring