Miloš Pavlović za vikend drugi put na trci Rolex 24 časa Dajtone

Fabrički vozač Lamborginija, srpski automobilista Miloš Pavlović, nalazi se na Floridi, gde će za vikend, drugi put u karijeri, da nastupa na čuvenoj trci izdržljivosti Rolex 24 Daytona.

Miloš će ove godine da se takmiči kao član američke ekipe PPM, u jednom od pet “lamborginija hurakan GT3” (Lamborghini Huracan GT3) u najbrojnijoj GTD klasi, gde će se za pobedu boriti čak 23 posade.

Miloš je, po običaju, početkom januara prisustvovao ROAR treninzima i upoznao se sa aktuelnom situacijom na stazi koju već dobro poznaje kao i potpuno novim automobilom koji ga je sačekao u timu.

Sada je već nekoliko dana u Dajtoni, gde je prisustvovao obaveznim promotivnim aktivnostima pred veliki automobilski spektakl, kao i da svojim iskustvom fabričkog vozača “Squadra Corse” odeljenja Lamborginija pomogne timu u što boljoj pripremi za trku.

auto magazin srbija miloš pavlović daytona lamborghini huracan gt3

Imam čast da ponovo učestvujem na legendarnoj trci Rolex 24 Daytona. Ovde sam kao član američkog PPM tima što je novo iskustvo za mene, pošto prvi put radim sa timom sa drugog kontinenta.

Automobil je OK, Linus (Lundkvist), moj timski kolega takođe je dobar, dvojica “džentlmena-vozača” (Stiv Dan i Don Jont) su OK, tako da možemo da očekujemo da ćemo ove godine, uz malo sreće, moći da napravimo dobar rezultat.

Ja ću, kao i uvek, dati sve od sebe. Ovde predstavljam fabriku Lamborgini, pa sam praktično vođa tima koji ima ulogu “kouča” kad je reč o “set-apu” automobila, ali i da pomognem kolegama vozačima. Zaista se radujem novom izazovu – izjavio je Pavlović.

Trka u Dajtoni startuje u subotu, 26. januara, u 14 časova po lokalnom vremenu (20h po centralno-evropskom).

auto magazin srbija miloš pavlović daytona lamborghini huracan gt3

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring