MINI Clubman Vision Gran Turismo

Ljubitelji igrice "gran turizmo 6" (Gran Turismo) će od večeras moći da uživaju u novom automobilu - "miniju gran turizmo koncept", koji je zasnovan na "miniju klabmen".

Ljubitelji igrice “gran turizmo 6” (Gran Turismo) će od večeras moći da uživaju u novom automobilu – “miniju gran turizmo koncept”, koji je zasnovan na “miniju klabmen”.

auto magazin mini clubman vision gran turismo 1

Naravno, reč je o automobilu koji se ne nalazi u serijskoj proizvodnji ali je izvesno da će mnogi detalji sa ovog koncepta zaživeti na stvarnom modelu koji bi uskoro trebalo da se pojavi. Mini polako menja svoju gamu, tako da se uskoro očekuje i novi “klabmen”.

auto magazin mini clubman vision gran turismo 4

Što se tiče samog koncepta, dizajniran je zaista atraktivno, sa svim stilksim karakteristikama koje su krasile prethodnu generaciju ovog modela, ali sa mnogim novim detaljima i idejama.

auto magazin mini clubman vision gran turismo 5

Auto je još širi, deluje “mišićavije” a posebno su atraktivna svetla koja, osim standardnih svetlosnih grupa, imaju podršku u vidu LED traka.

auto magazin mini clubman vision gran turismo 6

Točkovi su prečnika 22 inča a posebno atraktivno deluju podaci o projektovanim performansama. Uz pomoć motora snage 400 konja i pogona na sva četiri točka, koncept bi trebalo da iz stanja mirovanja do 100 km/h ubrzava za samo 3,5 sekunde, dok je maksimalna brzina 290 km/h.

Nadamo se da će serijski model imati bar deo atraktivne estetike ovog koncepta.

[vc_video link=”http://youtu.be/CBpBK8_csfU”][/vc_column][/vc_row]

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring