MINI iznenadio Beograđane pop-up koncertima

Karavan "mini" vozila na čelu sa članovima The MINI's benda izvodio je "mini" pop-ap koncerte za Beograđane na najprometnijim mestima u gradu

Mini je odlučio da iznenadi stanovnike i posetioce glavnog grada i dodatno im ulepša jedan od prvih prolećnih dana hitovima popularne britanske grupe Bitls. Naime, četiri mladića obučena tako da podsećaju na članove legendarne grupe, zajedno sa kolegama iz Mini Srbija tima krenuli su ulicama Beograda privlačeći znatiželjne poglede.

auto magazin magazinauto.com mini gerila beograd

The MINI’s, kako je nazvan za ovu priliku oformljen bend, iskakao je iz automobila na najprometnijim mestima u gradu i za slučajne prolaznike izvodio popularne hitove liverpulskog benda poput „Drive My Car“ i „She Loves You“. Ljudi koji su se zadesili na mestima koje su „The MINI’s“ posetili, imali su priliku da uživaju u pop-up koncertima i svojim kamerama ovekoveče ovaj nesvakidašnji događaj.

auto magazin magazinauto.com mini gerila beograd

Ova gerila akcija protekla je u dobroj zabavi i atmosferi kako u samom Mini timu, tako i u kontaktu sa građanima koji su sa osmehom pozdravljali simpatičnu ekipu. A kako je sve to izgledalo, možete pogledati na ovom linku.

auto magazin magazinauto.com mini gerila beograd

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring