Auto magazin

Modeli Chery Tiggo serije osvojili dvostruko 1. mesto u J.D. Power studiji

Modeli Chery Tiggo serije osvojili dvostruko 1. mesto u J.D. Power studiji
06.09.2023.

J.D. Power je objavio rezultate “APEAL” studije u kojoj su se dva modela iz Chery Tiggo serije dobro plasirala: serija Tiggo 7 zauzela je prvo mesto među ekonomičnim SUV srednje veličine, a Tiggo 8 serija zauzela prvo mesto u kategoriji SUV srednje veličine.

J.D. Power je dobro poznat u industriji po svojoj nezavisnosti i nepristrasnosti, a ima i visok kredibilitet u svesti potrošača. Od ulaska na kinesko tržište, J.D. Power je svake godine objavljivao mnoge autoritativne istraživačke izveštaje kao što su IQS, APEAL, VDS, SSI i CSI, koji su imali širok i dalekosežan uticaj na kinesku auto-industriju. Ovi izveštaji imaju važnu referentnu vrednost za potrošače kada biraju i kupuju automobile.

Cjery Serije Tiggo 7 i Tiggo 8 osvojile su dvostruku titulu, prvo mesto za ekonomični SUV i  prvo mesto za SUV srednje veličine respektivno u APEAL za 2023. zahvaljujući svojim karakteristikama u dizajnu, opremi, uobličenosti i performansama.

Kao važan Cheryjev proizvod sa oznakom „Šampion“, serija Tiggo 8 je od svog nastanka osvojila mnogo pažnje. U proteklih 5 godina otkako je lansiran, Tiggo 8 nije stekao slavu samo na kineskom tržištu, već se dobro prodavao i u još 39 zemalja, uključujući Evropu, Južnu Ameriku i Afriku. Brzo je prerastao u ekspanzivan model koji sada već preferiraju potrošači širom sveta.

Od januara do jula ove godine, kumulativna prodaja samo modela Tiggo 8 dostigla je 117.800 jedinica, a obim prodaje prošlog jula dostigao je 20.440 jedinica, što je doprinelo da mesečna prodaja Chery grupe premaši 150.000 jedinica.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Aktuelno Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Veoma dobar rezultat, jedan od pet nije uote malo. Još kada bi vlade u EU [...]

Super je auto, samo malo moze da predje [...]

Čuveni italijanski dizajn iz prošlog veka kockastih vozila. Iako naspram današnjih dizajna deluju staro i [...]

Ovo je jedno od onih vozila koja osim vrhunskih performasi sa lakoćom nosi svoj šarm, [...]

Bolji je Opel Grandland 2.0 d 2019 g. [...]

Kinezi imaju čudna imena kao i čudan izgled svojih vozila, ali ih to ne sprečava [...]