Modeli Chery Tiggo serije osvojili dvostruko 1. mesto u J.D. Power studiji

J.D. Power je objavio rezultate “APEAL” studije u kojoj su se dva modela iz Chery Tiggo serije dobro plasirala: serija Tiggo 7 zauzela je prvo mesto među ekonomičnim SUV srednje veličine, a Tiggo 8 serija zauzela prvo mesto u kategoriji SUV srednje veličine.

J.D. Power je dobro poznat u industriji po svojoj nezavisnosti i nepristrasnosti, a ima i visok kredibilitet u svesti potrošača. Od ulaska na kinesko tržište, J.D. Power je svake godine objavljivao mnoge autoritativne istraživačke izveštaje kao što su IQS, APEAL, VDS, SSI i CSI, koji su imali širok i dalekosežan uticaj na kinesku auto-industriju. Ovi izveštaji imaju važnu referentnu vrednost za potrošače kada biraju i kupuju automobile.

Cjery Serije Tiggo 7 i Tiggo 8 osvojile su dvostruku titulu, prvo mesto za ekonomični SUV i  prvo mesto za SUV srednje veličine respektivno u APEAL za 2023. zahvaljujući svojim karakteristikama u dizajnu, opremi, uobličenosti i performansama.

Kao važan Cheryjev proizvod sa oznakom „Šampion“, serija Tiggo 8 je od svog nastanka osvojila mnogo pažnje. U proteklih 5 godina otkako je lansiran, Tiggo 8 nije stekao slavu samo na kineskom tržištu, već se dobro prodavao i u još 39 zemalja, uključujući Evropu, Južnu Ameriku i Afriku. Brzo je prerastao u ekspanzivan model koji sada već preferiraju potrošači širom sveta.

Od januara do jula ove godine, kumulativna prodaja samo modela Tiggo 8 dostigla je 117.800 jedinica, a obim prodaje prošlog jula dostigao je 20.440 jedinica, što je doprinelo da mesečna prodaja Chery grupe premaši 150.000 jedinica.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring