Moguća saradnja Fijata i Mazde

Poznati dizajner Teofilus Čin (Theophilus Chin) nas je obradovao još jednim atraktivnim renderom. U pitanju je roudster sa Abart znakom baziran na "mazdi MX-5"

Poznati dizajner Teofilus Čin (Theophilus Chin) nas je obradovao još jednim atraktivnim renderom. U pitanju je roudster sa Abart znakom baziran na “mazdi MX-5”.

Ovakav render nije slučajan, s obzirom da se već relativno dugo govori o potencijalnoj saradnji Fijata i Mazde. Konkretno, prvo se pričalo da će biti dizajniran Alfin roudster na bazi modela “MX-5” ali je to kasnije opovrgnuto.

Sa druge strane, nezvanično se govori da će Fijat ili Abart koristiti Mazdin roudster sa italijanskim logoom na nekim tržištima.

O tome se prvi put čulo pre nešto manje od godinu dana kada je saopšteno da se razmišlja o laganom roudsteru dvosedu sa motorom male zapremine koji bi se savršeno uklopio u Abartov imidž.

Tako je nastao i ovaj render na bazi “mazde MX-5”, sa nešto uzmenjenim branikom, prednjom maskom i maglenkama uz obavezan Abartov znak i prepoznatljive bočne nalepnice.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring