Monro amortizeri nikad povoljnije

Kompanija EuroAuto, ekskluzivni uvoznik i distributer Monro amortizera za tržište Srbije organizovao je akciju zamene amortizera u kojoj vlasnici moraju da plate samo tri amortizera iz kompleta. Požurite i učinite svoje vozilo bezbednim dok akcija traje.

Prilikom zamene kompleta amortizera, dakle sva četiri, kupac plaća tri amortizera, dok je četvrti (najjeftiniji iz kompleta) besplatan. Podrazumeva se da amortizeri moraju da budu namenjeni automobilu u koji se ugrađuju, po katalogu Monroa.

Vozač ne može da prepozna trenutak kada amortizeri izgube funkciju
Vozač ne može da prepozna trenutak kada amortizeri izgube funkciju

Fabrika inače preporučuje da se stanje amortizera kontroliše svakih dvadeset hiljada kilometara i savetuje promenu na oko 80 hiljada kilometara, koliki im je projektovani životni vek. Ispitivanje funkcije amortizera vrši se pomoću specijalnog uređaja, a vozači nikada ne treba da se oslone na osećaj u vožnji, zbog toga što amortizeri propadaju kontinualno i iz dana u dan navikavate se na njihovo ponašanje koje neminovno vodi ka neispravnosti. A, neispravni amortizeri direktno utiču na bezbednost u vožnji, jer bez njihove funkcije, ostajete bez dobrog prianjanja točkova na podlogu, čime se bitno produžava trag kočenja, ali i način na koji automobil skreće.

Monro amortizere možete nabaviti u osamdesetak ovlašćenih servisa širom Srbije, kao i u dvanaest prodavnica EuroAuta. Detalje informacije o adresama servisa i prodavnica možete pronaći na sajtu www.euroauto.rs.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring