MyOpel aplikacija – servis u džepu

Budućnost je među nama
Nakon uspešnog pokretanja "maj opel" (MyOpel) portala, kompanija Opel je pripremila još jednu pogodnost za svoje korisnike - "maj opel" aplikaciju.

“Maj opel” portal donosi sve prednosti Opelovog originalnog servisa na Internet. Cilj portala je da olakša zakazivanje servisa kako za klijenta, tako i za Opel dilera. “Maj opel” portal, izmedju ostalog, nudi: onlajn zahtev za servisiranje, odnosno zakazivanje servisa putem interneta, lokator dilera – opciju koja nudi izbor najbližeg dilera i/ili dilera koji nudi sve što je potrebno.

Profil vašeg “opela” sadrži bitne podatke o automobilu kao i servisnu istoriju, podsetnik na servis, bilten sa vestima i ponudama iz Opela, personalizovane ponude za svakog klijenta, kao i mnoge atraktivne popuste uz dodatnu opremu i servis.

Zahvaljujući “maj opel” aplikaciji, vlasnici “opela” sada imaju mogućnost da u svakom trenutku, gde god da se nalaze, koriste sve prednosti originalnog Opel servisa, kao i da uživaju u čitavom nizu korisnih usluga.

Automatski podsetnik vodi računa o tome kada je vreme za redovan servis, a samo par klikova je dovoljno da se se zakaže dolazak u najbliži ovlašćeni Opel servis.

Aplikacija čuva podatke o kompletnoj individualnoj servisnoj istoriji, a moguće je i na jednom mestu pristupiti svim bitnim informacijama o vozilu. Razne dodatne usluge pružaju podršku kako u gradskoj vožnji, tako i na dužim putovanjima, od lociranja gde ste parkirali vozilo i merenja preostalog vremena za parking, do direktnog poziva jednim klikom Opel službe za brigu o vozilu.

Takođe, aplikacija omogućava pristup najnovijim vestima i ponudama iz Opela, kao i primanje personalizovanih ponuda i atraktivnih popusta usklađenih sa individualnim potrebama.

Aplikacija je prilagođena Android i IOS operativnim sistemima i može da se besplatno preuzme na portalu www.myopel.rs.

Komentari

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar
ovde unesite svoje ime

Povezani postovi

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

Dacia Spring