Nagrađen Tojota Centar Beograd

Tojota Centru Beograd dodeljena je Tojotina Ičiban (Ichiban) evropska nagrada za zadovoljstvo kupaca za rezultate postignute u protekloj godini. Nagrada će zvanično biti uručena gospodinu Miladinu Vrbaškom, direktoru Tojota Centra Beograd, 5. juna na svečanoj ceremoniji u Kanu

Tojota Centar Beograd je ovogodišnji dobitnik Evropske nagrade za zadovoljstvo kupaca Ičiban, i to među 32 evropske zemlje koje učestvuju u ovom nadmetanju. Približno tri hiljade evropskih partnera se ocenjuje prema njihovim rezultatima, a tokom stalnog praćenja njihovog rada, što je deo kompanijskog standarda.

Tojota Centar Beograd je nagrađen za izuzetna dostignuća na polju zadovoljstva kupaca, kako u prodaji, tako i u postprodajnim uslugama. Istraživanje i praćenje rezultata se obavlja po posebnoj Tojota metodologiji, pri čemu se uzimaju u obzir ocene anketiranih stranaka u servisu i kupaca novih vozila. Tojota Centar Beograd opslužuje najveći broj klijenata u Tojota mreži u Srbiji, pa je samim tim i postizanje ovakvog rezultata veliki uspeh.

[ot-caption title=”Najbolji među tri hiljade Tojota partnera u Evropi – Tojota Centar Beograd” url=”http://www.magazinauto.com/wp-content/uploads/2014/01/Auto-magazin-Tojota-Centar-Beograd-2.jpg”]

Ičiban je japanska izvedenica koja u slobodnom prevodu znači – kupac na prvom mestu. Ustanovljena je 2007. godine i od tada se zadovoljstvo kupaca kod Tojotinih partnera povećalo za 43% u prodaji i 34% u postprodaji, a sve prema internom istraživanju zadovoljstva Tojotnih kupaca, sprovedenom u Evropi.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring