Najbolje auto reklame: Poslednje zbogom za Nissan Sentru

Već decenijama unazad TV reklame za automobile su među najboljima u svetu a poslednja u nizu kojoj se može pripsati ovaj epitet je za američku "nisan sentru"

Rastanak sa nekim ko vam je bitan u životu nikada nije lak a to znaju i petrolhedi koji se teško rastaju sa svojim starim automobilom.

Pogotovo je teško rastati se sa automobilom koji vas je naučio da vozite, ili ako vam je to prvi auto koji ste platili od sopstvenih para. Služio vas je verno godinama i sa njim ste odrasli u čoveka.

Upravo ovo su bile glavne smernice u pisanju scenarija za TV spot kojim Nisan reklamira novu “sentru” (model za američko tržište).

Stara “sentra” je odvezena na otpad gde treba da bude uništena a vlasnik je sa sobom poveo najbliže prijatelje kako bi zajedno odali počast starom automobilu i rekli poslednje zbogom.

[vc_video link=”https://youtu.be/ld0iOnhJCdw”]

Nisan je ovim TV spotom pokazao da su auto reklame zaista među najboljima na svetu. To potvrđuju i brojne nagrade na stručnim advertajzing festivalima. Sticajem okolnosti, nova “nisan sentra” je proglašena za model sa najboljim ocenama u pogledu subjektivnog kvaliteta, koji je među kupcima sproveo JD Power and Associates.

Na taj način Nisan je želeo da se oduži svojim kupcima i napravi ovaj zaista sjajan TV spot gde su običan čovek i njegova životna priča u centru pažnje.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring