Nova Nissan Micra će imati kvalitetniju unutrašnjost

Buduća Nissan Micra bi trebalo da bude ne samo veći auto nego će dobiti i daleko kvalitetniju unutrašnjost. Sve to je rezultat ankete koja je sprovedena među kupcima automobila a koji su navikli na nove modele B segmenta. U toj klasi su gotovo svi proizvođači počeli da ugrađuju dosta kvalitetnije materijale i meku plastiku

Jedan od čelnih ljudi Nisana, Trevor Mann, u javnost je izneo nekoliko novih informacija vezanih za novu generaciju “nisan mikre” koja se na tržištu očekuje već sledeće godine.

automagazin
Na fotografijama je Nisan Sway koncept koji je praktično uvertira za novu Micru

U izjavi za Britanske medije, Mann je naveo da će nova “mikra” imati daleko kvalitetniju unutrašnjost. Nije ulazio u detalje ali je rekao da je prema anketama koje su sprovedene među kupcima, glavni nedostatak aktuelne generacije “nisan mikre” upravo oskudna unutrašnjost sa ne baš sjajnim materijalima.

auto magazin nissan sway concept 3

Mann je dodao da će buduća “mikra” biti veća od dosadašnjih, što bi otvorilo prostor za konstruisanje potpuno novog modela u glasi malih gradskih automobila, odnosno takozvanom A segmentu.

auto magazin nissan sway concept 6

2 KOMENTARA

  1. Da li ce nova Nissan Micra 2017 biti ove godine,nakon Sajma automobila biti u prodaji u Nissanovom salonu,sa full opremom i koja ce biti cena?

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring