Nova Opel Astra kao velnes oaza

Da li vam je automobil prepun raznoraznih mirisnih "jelkica" i kutijica sa osveživačima. Da li se nervirate kada ne možete da pronađete svoj omiljeni miris, koji sate provedene u automobilu čini prijatnijim? Izgleda da je ovim mukama došao kraj

Nova “opel astra” donosi jedan sasvim novi, luksuzan detalj, nazvan “wellnes”, kako bi trenutke provedene za volanom vožaču učinio što prijatnijim.

Ova opcija, pored sedišta koja se mogu podešavati u 18 smerova sa masažerima, „Apple CarPlay“ i „Android Auto“ sistemima koji pružaju individualnu zabavu i sjajan zvuk, donosi jednu zanimljivu novinu. Kako bi sva čula uživala, uz “astru” se može dobiti “aroma wellnes” opcija.

U saradnji sa Azur Fragrances, francuskim proizvođačem parfema, razvijen je sistem kojim je miris integrisan u automobil. Adapter sa mirisnim ulošcima postavlja se na centralnu konzolu i pomoću grejača ispušta miris u kabinu automobila.

Testirano je bezbroj mirisnih uzoraka dok konačno dva mirisa nisu odabrana za aroma sistem nove “astre” – „balancing green tea“ sa opuštajućim efektom i osvežavajući „energizing dark wood“. Pri tome kupci se ne moraju odlučiti za jedan miris, već brzo i lako mogu da zamene uložak i promene mirisnu notu.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring