Auto magazin

Nova Škoda Fabia donosi još pet Simply Clever rešenja

Nova Škoda Fabia donosi još pet Simply Clever rešenja
06.08.2021.

Nova ŠKODA FABIA pametnija je nego ikad: zavisno od nivoa opreme, četvrta generacija uspešnog modela nudi do 43 prepoznatljiva Simply Clever detalja, koji su češkom proizvođaču automobila obezbedili reputaciju brenda koji vozačima olakšava svakodnevni život. Pet ovih karakteristika potpuno su nove u asortimanu ŠKODA, dok se osam drugih sada po prvi put nalazi u modelu FABIA. Novi dodaci, poput uklonjivog držača za čaše između prednjih sedišta, strugača za led s meračem dubine gazećeg sloja gume koji se nalazi u poklopcu rezervoara za gorivo, držača za parking karte na A-stubu i kišobrana u vratima vozača

Zavisno od nivoa opreme, četvrta generacija modela FABIA sada nudi do 43 pametna rešenja – više nego ikad. Uključuje brojne klasike brenda ŠKODA, poput strugača za led sa meračem dubine profila gume koji se nalazi u poklopcu rezervoara za gorivo, držača parking karata na A-stubu i kišobrana u vratima vozača.

škoda fabia

ŠKODA osmislila pet potpuno novih Simply Clever ideja za model FABIA

ŠKODA po prvi put nudi pet svojih genijalnih Simply Clever detalja za novu FABIA-u. Na primer, inovativna, fleksibilna pregrada za odlaganje dostupna je kao opcija za prtljažnik. Pričvršćena na bočnu ploču, ima sklopivi dizajn koji štedi prostor i može se izvaditi po potrebi kako bi držala predmete na mestu unutar prtljažnika.

škoda fabia

Uklonjivi držač za čaše između prednjih sedišta pruža veću fleksibilnost u unutrašnjosti. Nova klipsa za kreditnu karticu ili kartu za parkiranje i elastični držač za olovke u pregradi za odlaganje na centralnoj konzoli pomažu u održavanju unutrašnjosti urednom.

škoda fabia

Putnici na zadnjem sedištu mogu sigurno da odlože male predmete u kutiju u središnjem tunelu, koja je takođe dostupna kao opcija. Kutija se lepo uklapa između centralne konzole i zadnjeg sedišta gde se zaključava.

škoda fabia

Lista Simply Clever ideja uključuje i vizir za sunce, koji je dostupan kao dodatak za opcioni panoramski krov. Kad se ne koristi, može da se presavije na trećinu svoje veličine u nekoliko jednostavnih koraka i odloži ispod poklopca prtljažnika.

Škoda Fabia

Osam detalja iz drugih ŠKODA modela sada se nalazi u modelu FABIA

Ukupno je osam Simply Clever detalja iz više serije ŠKODA modela našlo svoje mesto u modelu FABIA i prvi put je dostupno u popularnom malom automobilu. To uključuje višenamensku torbu koja se može zakačiti ispod poklopca prtljažnika.

škoda fabia

Ovo pruža koristan prostor za odlaganje kaputa ili jakni i može držati prtljag težine do 3,5 kilograma. Lako dostupni džepovi za pametne telefone na naslonima prednjih sedišta već su poznati iz modela OCTAVIA i ENYAQ iV, dok pregrade za kartice i novčiće u pregradi za rukavice pomažu da sve bude uredno.

škoda fabia

Naslon sedišta suvozača može da se preklopi kako bi se omogućio prevoz dugih predmeta. U Style paketu opreme, USB-C priključak na unutrašnjem retrovizoru po prvi put je dostupan kao opcija za model FABIA. To se može koristiti, na primer, za napajanje kamere kako bi se sprečilo da kabl ometa pogled vozaču.

škoda fabia

Svetlima za čitanje u zadnjem delu autoimobila može se prikladno upravljati spreda – idealno za decu koja putuju, a premala su da bi sami uključili svetlo. Pametni telefoni mogu da se pune induktivno zahvaljujući Phone Box-u.

Škoda Fabia

Kao opcija dostupna je i zaštita za prag prtljažnika koja se može sklopiti kada je poklopac prtljažnika otvoren. Sprečava ogrebotine na laku, dok reflektori pružaju dodatnu sigurnost pri utovaru u vozilo.

škoda fabia

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Svet

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Bolji je Opel Grandland 2.2 disel 177 ps [...]

Veoma hrabar dizajn. Deluje slatko, sigurno će imati dobar prijem kod hipstera, kojima treba za [...]

Pozdrav imam Nissan qashqai 1.6 diesel automatik 2017 god prešao 88000 kilometara koje ulje da [...]

Nekim vozačima ovakvi sistemi su itekako potrbni. Uspalvaju se u vožnji, pričaju, gube koncentraciju. Za [...]

Neka od ovih vozila, pre svega Mercedes i Golf kod nas se ne smatraju old [...]

oseća se povećano interesovanje za kamionetima. Nekima je potreban onaj prostor za teret, ko ide [...]

Preuzmite Auto magazin za android